V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Stavíme integrační služby, což je ve zkratce software

Společnost ASPRA a.s. se zaměřuje na IT služby, jedná se zejména o komplexní návrhy ICT infrastruktury zahrnující HW a SW. Specializujeme se na operační systémy MS Windows a Linux, virtualizované prostředí serverů i desktopů.

Awecom, s.r.o. poskytuje konzultační činnost v oblasti Wi-Fi a datových sítí a a evropského nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR.

AWI Servis s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro zdravotnictví, státní sektor, provádí webdesign a školení v oblasti IT.

Adalo Solutions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních aplikací a tvorbu webových stránek.

Agdata s.r.o. prodává a provozuje online systém pro řízení velkých zemědělských firem i domácích hospodářství.

ACPC CZ s.r.o. se zaměřuje na školení, poradenství a pomoc v oblasti WAREZ - nelegálního obsahu počítačů.

4TECHS CZ s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb a systémových řešení v oblasti informačních, komunikačních a bezpečnostních technologií.

PANOPRO s.r.o. se zaměřuje na tvorbu virtuálních prohlídek, laserové skenování a natáčení dronem.

EVADTER s.r.o. zajišťuje úklidové služby, provádí výrobu razítek, reklamních předmětů a instalace softwaru a hardwaru.

Enterpra, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu softwaru, automatizaci procesů a na kamerové systémy.

Cybersecurity Help s.r.o. se specializuje na programy k detekci zranitelnosti softwaru.

Společnost IT4MEDICA s.r.o. se specializuje na zdravotnický program SMARTMEDIX, prodej a servis počítačů, tiskáren a notebooků a na tvorbu webových stránek.

Společnost Influencer marketing agency s.r.o. je marketingová agentura, která poskytuje služby napříč online marketingem, spolupracují s influencery: - tvorba webových stránek - PPC kampaně - správa sociálních sítí

BMDATA s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis IT, správu serverů a sítí, tvorbu webových stránek a na EET pokladny.

Společnost APIQA s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy počítačů a notebooků a tvorbu webových prezentací na míru.

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

Komplexní počítačové služby pro malé a střední firmy, kompletní IT služby: -vývoj softwarových aplikací -rozvržení investic a efektivní budování počítačového vybavení v návaznosti na rozvoj společnosti -zaškolení personálu -konzultační služby -instalace, konfigurace, provoz a údržba počítačů, správa sítí, serverů a síťových prvků ...

Kristýna Svidroňová se zaměřuje na optimalizaci webů a vyrábí a prodává NANO roušky.

Společnost AUDIFIED s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hardwarových systému a softwaru pro hudebníky a audio inženýry.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizace -portály a internetové aplikace -intranetové informační systémy -realizace internetových kampaní -optimalizace pro vyhledávače (SEO) -kreativní grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

TECHCREW s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek a e-shopů.

Společnost radixal s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro společnosti a na tvorbu webových prezentací.

Služby: - pronájem vlastních nemovitostí v Brně - prodej informačních systémů - tvorba webových stránek