V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Služby: -Prodej a vývoj ekonomického softwaru na zakázku.

Servis výpočetní techniky. Připojení k internetu.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů

Práce, služby: -Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Služby: -grafické práce -výpočetní technika -webdesign -správce sítě.

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Služby: - fotografické - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače SEO - zálohování - data. Grafické návrhy: - loga, bannery, billboardy, reklamní tabule, vizitky, tiskopisy. Oprava, servis: - počítače, notebooky. Internetový prodej, e-shop: -kosmetika s obsahem přírodní kyseliny ...

Vývojář na volné noze. Programováním internetových aplikací v JavaScriptu a kódováním HTML stránek. Tvorba internetových stránek.

Výroba webových a mobilních stránek, webdesign.

Výroba, grafické návrhy a potisk samolepících, PVC, papírových a textilních vysaček, etiket a vyzitek. Prodej a servis hardware počítačů, tiskáren a snímačů čárového kódu a jejich softwarového poradenství: -termotransferové (TTR) fólie -počítače PC, komponenty, příslušenství -software včetně instalace -spotřební materiál. Zakázková ...

Poskytovatel internetového připojení.

Služby: - webdesign - webové prezentace, dynamické webové stránky - správa webových stránek, správa webu - vytvoření internetového obchodu, eshopu - SEO optimalizace stránek pro internetové prohlížeče - grafické práce: - návrhy firemního loga, vizitky, propagační materiály.

Služby: - grafický design - webdesign - tvorba webových stránek, internetové stránky a aplikace - redesign - úprava stávajících webových stránek - registrace domény - webhosting, serverhosting - internetové obchody - redakční systémy - e-marketing: - SEO optimalizace pro vyhledávače - reklamní kampaně - PPC ...

Služby: -počítačové. Zprostředkování: -obchodu a služeb. Nabídka služeb v oblasti IT.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Služby: - administrace sítí - podpora uživatelů - prodej a servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT - tvorba www stránek, registrace domén - správa SW .

Reklama, tvorba internetových stránek.

Kompletní soubor programů pro správu bytových domů SBD, BD, LBD, realitní kanceláře a společenství vlastníků jednotek.

Reklamní a marketingové služby. Tvorba webových stránek a prezentace na internetu.

Servis počítačů, správa sítí. Maloobchodní prodej a servis výpočetní techniky.

IT společnost zabývající se službami souvisejícími s vývojem, realizací a rozvojem ekonomického aplikačního softwaru SkySon.

Hodinový manžel. Montáž nábytku. Montáž kuchyně, kuchyňské linky. Instalatérské práce. Elektrikářské práce.