V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Zaměřujeme se na výhradní servis a opravy produktů Apple, zejména iPhone, iPad, iPod, MacBook, Watch a Apple TV. Profesionální a rychlý servis Apple zařízení na počkání a se zárukou. Zároveň nabízíme softwarové poradenství, upgrady počítačů Apple apod.

Naší hlavní činností jsou programátorské práce. Máme team programátorů s více než desetiletou praxí. Zkušenosti s projekty jak v České republice, tak i v zahraničí. Co umíme : Tvorba webových stránek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, ...

Poskytujeme komplexní dodávky informačních technologií: - výpočetní technika - software - počítačové sítě - konzultační činnost - analýza potřeb firmy - připojení Internetu - zajištění prezentace na internetu - záložní zdroje. Produkty: - notebooky a počítače - spotřební elektronika - periferie - spotřební materiál - ...

Služby - správa a instalace počítačových sítí - zakázkový vývoj software - prodej počítačů a notebooků. E-shop - počítače - kabelážní systémy - komponenty - monitory, servery - spotřební elektronika.

Vývoj, tvorba: - automatizace pracovních postupů - mobilní aplikace - cloudová řešení.

Služby: - školení v IT - vývoj software - registrace vlastního AS čísla a IP adres - návrhy, realizace sítě, sítí

Grafika Webdesign Corporate Identity Loga, Firemní styl, Obalový design, Webdesign, SEO. Grafické a kreativní řešení Real Estate projektů.

Dodávka: - výukové programy pro mateřské, základní i střední školy - informační systémy pro školy.

Dodávka, realizace, správa: - WiFi sítě, připojení k internetu - kabelová televize.

Služby - tiskárna - velkoplošný tisk - grafické práce - video - výroba reklamy - webdesign. Provozovna - adresa: Klikov 27, 378 06, Suchdol nad Lužnicí.

Služby: - správa serverů, stanic a sítí - dodávky výpočetní techniky a programového vybavení - tvorba webových stránek, databázových aplikací - webhosting

Služby: - tvorba webových stránek - SEO - PPC kampaně - sociální marketing

Marketingové služby - vydávání firemních časopisů - firemní profily - e-book - webdesign - copywriting.

Služby - řešení v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky - analýza, návrh řešení, realizace a dodávky IT projektů - outsourcing IT specialistů, konzultantů a řešitelských týmů - konzultace, školení, semináře.

Služby - webdesign - software na míru - IT služby.

Webgame - online webová strategická hra - herní služba.

Služby: - vývoj software - dodávka backendová, webová a mobilní softwarová řešení - hosting a správa serverů

Tvorba webových stránek, internetových aplikací, e-shopů.

Služby: - oprava, servis počítače, počítačů - webdesign - grafika, tisk - informační a orientační systémy - výroba razítek

Vývoj, servis, distribuce: - software pro ekonomickou sféru.

Služby - vývoj a implementace software - informační systémy.