V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

E - shopy Poradenství - software - hardwarekonzultace - informatika Návrhy, realizace a správa - sítě Doučování - informatika

Logotypy Tisk - plakáty - reklamní letáky - vizitky - hlavičkový papír - obálky - brožury Návrhy - vizitky - hlavičkový papír - obálky, ... SEO optimalizace pro vyhledávače Tvorba - www stránky - redakční systém - webdesigndesign stránek

mbcomp IT s.r.o. se zaměřuje na IT poradenství, servis a správu počítačových sítí a prodej výpočetní techniky.

Internetový marketing - optimalizace pro vyhledávače Internetové obchody - redakční systémywebdesign Webhosting

CNI Group s.r.o. se zaměřuje na poskytování internetového připojení, satelitní televize a na sváření optických kabelů a správu datových sítí.

Webové aplikace - internetové stránky

Ing. Petr Ondráček se zaměřuje na tvorbu webových stránek, převod videokazet na DVD a poradenskou činnost týkající se hardwaru i softwaru.

IT-BOX s.r.o. se zaměřuje na komplexní IT služby a řešení, dodávku hardwaru a softwaru, zálohování dat a webhosting.

Koníř s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru a webových aplikací a na IT analýzu a architekturu.

Lukáš Kochrda se zaměřuje na počítačové poradenství, tvorbu webových prezentací, online marketing a SEO.

Jakub Šaroun se zaměřuje na grafické návrhy a tvorbu webových stránek a aplikací.

CaberNet SoftWare, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, internetových prezentací, rezervačních systémů a SEO.

Poskytování komplexních služeb v oboru grafického designu, především webové prezentace, logotypy, tiskoviny, reklamní grafika a POP materiály.

3nicom websolutions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, e-shopů, internetový marketing a SEO.

DD projects s.r.o. se zaměřuje na video produkci a tvorbu webových stránek.

Bohumír Kašík se zaměřuje na výrobu reklamních bannerů, pozvánek, oznámení, firemního loga, webových prezentací, etiket, vizitek a mnoho dalšího.

Divize elektro: Oprava, prodej, montáž: -pračky -myčky -sporáky -vestavby -boilery. Oprava, elektroinstalace, údržba: -elektro. Divize software: -programové vybavení na platformách databáze Oracle -software engineering projektů automatizovaných skladů. Konzultační činnost v oblasti implementace a tuningu databazi Oracle.

Profesionální služby v oblasti webdesignu: - navrhování a tvorba www stránek - internetové aplikace na míru Vašim potřebám - propagace a reklama na internetu.

Velkoformátový digitální tisk Ušetřete až 30% nákladů na reklamu. Tiskneme na 120 druhů materiálu od vizitky po billboard. Bannery, fotografie, samolepky libovolné velikosti a tvaru, plakáty, plachty, výstavní stánky apod. Řezaná reklama Zabýváme se řezanou reklamou (polepy vozidel, strojů, výloh, infotabulí, áček, samolepky na zdi, podlahy). ...

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny, kopírky - software - mobilní telefony, digitální fotoaparáty Připojení k internetu

Prodej, servis, poradenství: -prodej veškeré výpočetní techniky - počítačů, notebooků, serveru, periferií, síťových prvků, softwaru, spotřebního materiálu atd. -záruční a pozáruční servis výpočetní techniky - mimo jiné jsme servisním střediskem PC Lynx, -návrh, řešení, realizace a správa počítačových sítí a systémů.

Činnost: -instalace a správa počítačových sítí, - připojení k internetu, - NOD 32. Prodej: -počítače, -kabely.

Tvorba a udržování vlastního informačního systému pro firmy a organizace, který obsahuje i ekonomické agendy a mzdy. IS Kaskádada: -efektivní vedení kompletní firemní agendy libovolného subjektu, ISO apod. -psaní dokumentů, plánování času, zasílání e-mailů či záznamy hovorů, správa kontaktů, evidence obchodních příležitostí a jejich sledování v ...