Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Softwarová firma: - účetní programy - vývoj software na míru - návrhy www stránek - správa počítačových sítí.

Webdesign & Grafika - grafické, designerské práce - webdesignerské studio - reklamní práce -reklamní agentura Sídlo firmy v Praze Bystřický a spol., s.r.o. U Habrovky 247/11 140 00 Praha 4 Česká republika Telefon: +420 725 805 178

Jsme poměrně mladé internetové studio ErapliX. Náš team se skládá především ze studentů, i tak Vám, ale můžeme nabídnout profesionální služby a za minimální ceny. Rádi jdeme i do nových složitých zakázek, rádi získáváme nové zkušenosti.

Služby: -Návrhy designu -průmyslové výrobky, -grafický desing -tvorba internetových stránek.

Katalog služeb: -výrob webových stránek -tvorba reklamy aj.

Služby: -dkeativní agentura -web -grafika -marketing -prezentace na internetu -tiskoviny -reklamní předmět -tvorba www stránek.

Obchod, prodej, montáž, servis, poradenství: -výpočetní technika LG, ASUS, PANASONIC... -renovace tonerových kazet -počítačové sestavy -bezdrátové připojení k internetu WiFi -hlasové sítě (telefon) zdarma -počítačové sítě LAN, WAN, MAN -tvorba www stránek optimalizace, SEO -televizory LG, SAMSUNG, HYUNDAY, ASUS -monitory -produkty ...

Řízení firemních procesů, optimalizace výkonů společnosti: -CRM - řízení vztahu se zákazníky -řízení projektů a zakázek -EDM - správa elektronické dokumentace -řízení a sledování času (Time management) -workflow a řízení procesů -testování znalostí, dotazníky. Produkty a služby: -konzultace -analýza procesů a potřeb -návrh ...

Služby: -webdesign -webhosting.

Služby, prodej: -grafické návrhy -webdesign, design -tvorba e-shop -internetové aplikace -internetová reklama -databázové, publikační a redakční systémy -počítače, notebooky, příslušenství.

Vývoj a tvorba složitých softwarových řešení: -originální internetové aplikace -elektronizace veřejných zakázek. E-ZAK: -elektronický systém řízení veřejných zakázek. Marwel: -redakční systém www stránek -správa obsahu webu. E-learning: -vytvoříme e-learningové kurzy. Linux: -prodej, popularizace, distribuce a podpora linuxových ...

Služby: -grafické návrhy, design -reklamní tiskoviny -plotrové poutače a polepy -digitální fotografie -tisk -tvorba www stránek -mediaplán -full service.

Nabízíme: -internetové prezentace a eshop -internetový marketing -registrace domén a webhosting -grafické práce, reklama, marketing.

Služby: řešení v oblasti publikování na internetu, e-commerce, aplikací pro mobilní telefony a poradenství v internetovém marketingu a obecně efektivním využití Internetu pro podnikání. Veškeré služby jsou nabízeny pod jednotící obchodní značkou RAYVERO. Firma disponuje vlastními softwarovými řešeními: -RAYVERO media - řešení pro ...

Tvorba webových stránek. Internetová vizitka. Hosting, domény.

Tvorba webových stránek (webové stránky) levně.

Služby: -návrh, tvorba moderní webové stránky, e-shopů -webdesign.

Programování tvorba internetových prezentací, aplikací, e-shopů, internetové reklamy a marketing, Microsite and SEO Grafika tvorba grafiky pro internetové prezentace, tvorba grafických i flash bannerů a grafiky na podporu prodeje na internetu. Tvorba grafiky pro tištěnou formu DTP Tisk malonákladový digitální tisk, Ofsetový tisk, potisk jiných ...

Výroba zpravodajských reportáží. Výroba prezentačních filmů měst, obcí a regionů. Výroba reklamních spotů. Návrh a správa webových stránek.

Kompletní dodávka a správa IT infrastruktury pro malé a střední firmy. prodej a servis: - výpočetní a digitální techniky (počítače, notebooky, monitory, tiskárny, digitální fotoaparáty, kamery, mobilní telefony, síťové prvky), spotřebního materiálu, spotřební elektroniky, doplňků atd. Webdesign, vývoj webových aplikací.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - fotoaparáty - hardware - software. Služby: - fotoslužby - fotokniha - správa PC sítí - webdesign.

Návrh, správa, realizace, dodávka: -počítačové sítě -internetové služby -informační technologie -WebHosting -zakázkové webové aplikace.

Služby: -tvorba webových stránek -vývoj - aplikace a interní systémy -poradenství, analýza -outsourcing.

Webtica Software je technologická a konzultační společnost zaměřená na vývoj a implementaci aplikací pro řízení procesů, helpdesk, service desk a informačních systémů.