Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Služby: -tvorba www stránek a e-shopů -správa IT

Implementace informačních systémů Altus Vario a QI. Vývoj aplikací pro Android. Správa informačních technologií. Vývoj aplikací na zakázku.

Tvorba www stránek a e-shopu, webdesigne, programování internetových systémů na zakázku, seo optimalizace, správu a registrace domén a hostingu, zvýšení návštěvnosti www

Služby. -webové stránky -IT poradenství -reklamní a související činnost - internetová reklama.

PORTA DESIGN - grafický design Služby: -grafické studio -komunikační agentura -logo a firemní design, tiskoviny -internetové prezentace a aplikace a reklamní kampaně.

Nabídka: -webhosting a prodej domén -návrh webdesignu -podpora internet marketingu a poradenství.

Systémová integrace, analýzya, dodávka školení: -informační technologie. Poradenství: -řízení společnosti -internetu. Tvorba a správa www stránek .

Návrh, řešení, výroba: -tvorba webových stránek (www stránek) -obměny web designu -informační systémy a datová správa -e-business aplikace (internetové obchody a objednávkové služby). Poradenství, výroba, obchod, prodej, dodávka, realizace (montáž), provozování: -kompletní marketingové a komunikační strategie značek (brand ...

Výroba webových stránek: -SEO optimalizace a správa www stránek -od jednoduchých a cenově dostupných, až po E-shopy -možnost vytvořit webové stránky s možností redakčního systému, které si může i laik kdykoli upravovat a aktualizovat.

Služby: -komplexní řešení pro výrobu a servis internetových stránek včetně designu a grafiky -SEO optimalizace -webhosting -registrace domén -poradenská činnost -služby v oblasti internetových stránek -služby pro marketing firem -internetové obchody -B2B -redakční systémy.

Služby: -webdesign, internetové obchody -vytvoření a správu PPC reklamy -tištěná reklama -marketing -SEO - optimalizace a poradenství ve světě internetového marketingu. Kancelář: - Kroměříž, Tovačovského 318/A.

Výroba: -webové stránky -eshopy -redakční systémy.

Marketingové poradenství a realizace Webové prezentace Webové stránky e-shopy Webdesign - grafické návrhy Hosting SEO analýzy PPC kampaně Moderování společenských akcí. Fotografické služby Profesionální fotograf Produktová fotografie Reklamní fotografie Fotografování akcí Portréty pro firmy Ozvučení Zvuková produkce

Tvorba: -internetové stránky -elektronické obchody -informační systémy. Následně všechny navazující služby.

Služby: -hlavní specializace průmyslový a produktový design -logotypy -vizuální styl společností -webdesign -výstavní stánky.

Webdesign Galla: -skupina mladých specialistů zaměřujících se na webdesign, SEO optimalizaci a propagaci webových stránek na internetu. Naším cílem je vytvořit pro Vás špičkovou prezentaci na míru a to obvykle na principu dlouhodobé spolupráce.

Reklamní agentura. Komplexní reklamní servis: -grafické návrhy -venkovní reklama -vnitřní a vnější navigační systémy -pronájem reklamních ploch -výroba a správa www stránek -výstavnictví -pořádání společenských, kulturních a vzdělávacích akcí.

Poradenství, vývoj a zavádění: -aplikační programové vybavení -informační technologie -služby s využitím intranetu, čárové kódy, integrace SW -integrovaný informační systém BCS pro řízení podniků -reporting na principu technologie datových skladů -plánovací systém nebo řešení vazeb na jiné systémy APS -zpracování a přenos dat, správa ...

Reklamní studio: -reklamní kampaně -Pre-press -plotter -tvorba www stránek -reklamní fotografie -tiskoviny (letáky, katalogy, boletiny)

Obchod, prodej, servis, pravidelný upgrade, školení: -výpočetní technika, HW PC, počítače -software (Word, Excel) -periferie (tiskárny, scanery, kopírky). HOT LINE, poradenská služba: -tel.:603380236. Služby: -tvorba www stránek na zakázku-internet -montáž strukturované kabeláže vč. síťového software -správa sítě IT -vytváření SW ...

Mediální a PR agentura. Public relations: -články v tisku a na internetu -firemní časopisy -internetové stránky (tvorba obsahu) -internetový marketing -monitoring, anylýzy, průzkumy -mix inzerce v médiích -školení, semináře, konference -kompletní organizace akcí pro Vaše klienty -marketing, lidské zdroje, strategie firmy.

Reklamní agentura: -reklama -design -interiéry.

Internetové i softwarové řešení. Služby: -wedesign a tvorba webových stránek -redakční systém (CMS) -internetový obchod (e-shop) -grafické práce (kompletní zpracování firemní identity a tiskovin, grafické návrhy www stránek a internetových aplikací apod.) -servis a správa webových stránek -internetový marketing a SEO ...

Webdesign: -výroba internetových stránek -individuální přístup -firemní prezentace Fotografie: -reportáž významné události -studiová fotografie -reklamní fotografie Grafické služby: -zpracování prezentačních materiálů -návrh logotypu, základní image.

Služby: -vývojové služby -programování internetových aplikací -komplexní služby - konzultace záměru, analýza potřeb, grafický návrh, implementace řešení a dlouhodobý servis.