Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Činnost: - vývoj software - komplexní systém pro elektronické obchodování - publikační systém umožňující správu firemních webových stránek

Administrace vašeho pc, tvorba webových stránek na přání zákaznika.Poskytování poradenství ohledně informačních technologií.Vše za přijatelné ceny. Admin of your computer, making website .Providing consulting regarding it technologies

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce - internetová reklama.

Vývojářské studio, které tvoří webové prezentace a mobilní a webové aplikace, e-shopy a databáze. jsme schopni realizovat i digitální marketing a ilustrace na míru.

Tvorba webových stránek a reklama na internetu: - internetový marketing - tvorba webových stránek - webdesign - reklama na internetu - internetové aplikace - tvorba e-shopu - redakční systém - optimalizace stránek pro vyhledávače. Úklidové služby: - úklid společných prostor v bytových domech - úklid domácnosti a domů - úklid ...

Tvorba webových stránek. Vývoj webových aplikací. SEO optimalizace. Tvorba grafiky a natáčení videí. Správa a konfigurace LMS Moodle. Odborné kurzy a školení v oblasti výpočetní techniky.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce - registrace domén - webhosting

Výroba, činnost: - gravírování do skla - pískování skla - 3D laser do skla - plakety, těžítka, trofeje, dekorační a reklamní sklo - reklamní předměty - ocenění, poháry Další služby: - reklamní činnost - tisk - grafika, webdesign.

IT služby: - instalace a konfigurace serverů - zálohování dat - poradenství v oblasti IT - návrhy a správa sítí - tvorba webových stránek - prodej, servis počítačů, tiskáren, serverů - grafické a tiskařské služby.

Reklamní agentura Marketingová agentura Návrhy - logotypy Digitální tisk Ofsetový tisk Grafické návrhy a realizace - tiskoviny - vizitky pro megaboardy Výroba - digitální inzerce a prezentace pro tablety a mobilní telefony ANDROID, APPLE, WINDOWS MOBILEgrafické návrhy a realizace - webové ...

Projekční kancelář se zaměřením na statiku staveb a železobetonové montované konstrukce: průmyslové objekty bytové domy a občanská vybavenost rodinné domy dílenská dokumentace prefabrikovaných konstrukcí Software pro statiku a konstrukce: sešit statika - univerzální výpočetní nástroj pro každodenní praxi železobetonové konstrukce - ...

Tvorba www stránek, servis softwaru.

Tvorba internetových stránek a jejich optimalizace pro vyhledávače.

Poskytuje komplexní služby v oblasti internetu, multimédií a aplikačního software. Služby: - webové prezentace - SEO - optimalizace pro vyhledávače - SEM - marketing ve vyhledávačích.

Služby v oblasti internetu: -registrace domén -tvorba www stránek, webdesign -webhosting, programování -reklama na internetu.

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy - bannerová reklama - SEO

Činnost: - vývoj internetových aplikací - tvorba internetových stránek.

Služby - webdesign - logo - obalový design.

Služby: - webdesign - grafické práce - tvorba webových stránek - redakční systémy, e-shopy - SEO

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - programování.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - správa počítačových sítí.

Prodej, servis: - výpočetní technika, hardware - software - datové komunikace - pokladní systémy. Tvorba WWW stránek. WEB Hosting. Instalace a správa sítí LAN.