Pronajměte si prostor pro své vlastní webové stránky od poskytovatele webhostingu. Budete tak moct umístit svůj web na internet i bez disponování vlastními servery. Za webhosting se platí předem daný měsíční poplatek, v ceně je diskové místo a domény.

Smyslem naší práce je zpřístupnit moderní informační technologie co nejširší veřejnosti. Cílem jsou komplexní služby, zajišťující na klíč procesy zpracování informací ve vaší organizaci. Nabízíme komplexní služby v oblastech: Software (technologie, IT) Audit, strategie, analýzy informačních a CRM systémů Mám zájem Projekce a realizace ...

Služby: - konzultační a poradenské služby v oblasti interaktivních médií, - emarketing, - web design, - programování a správa webových aplikací, - webhosting, serverhosting.

Prodej počítačových sestav a příslušenství. Poskytování webhostingu.

Nabídka kompletních služeb v oblasti internetu - grafika, e-shop, interinternetové stránky, www stránky, webové stránky, www prezentace, eshop, netový obchod, administrace, redakční systém, marketing, reklama, webdesign, webhosting, domény.

Dodávání komplexních internetových služeb, poskytování registrace domén, webhostingu, dedikovaných serverů, webových prezentací na míru.

Zajišťujeme reklamní a marketingové služby v oblasti internetu. Nabízíme: - profesionální webdesign - tvorbu www stránek - webhosting - kvalitní optimalizaci pro internetové vyhledavače (SEO a SEM).

Služby: - webdesign - grafické práce - webhosting. Profesionální webdesign a zpracování prezentace - cesta k úspěchu. Komplexní tvorbou webových prezentací se naše společnost zabývá již od roku 2000. Nabízíme komplexní zpracování propagačních materiálů od grafického návrhu až po tisk nejvhodnější technologií pro Váš záměr.

Společnost Digital Promoters poskytuje všem podnikatelským i soukromým subjektům širokou nabídku produktů a služeb v oblastech internetových technologií, grafiky a designu, marketingu, tiskovin a mnoha dalších. Internetové služby: - tvorba internetových stránek - redesign současných stránek - údržba a aktualizace stránek - webhosting ...

- Vysokozatezove online aplikace - Webhostingová řešení

Provozujeme on-line aplikaci pro online dotazníky a ankety (CAWI). Můžete vytvořit on-line dotazník, poslat e-mailové pozvánky, automaticky vytvořit tabulky a grafy. Vzory online dotazníků. Výzkum trhu se zaměřením na on-line dotazníková šetření.

Poskytujeme internetová a softwarová řešení. Zajišťujeme profesionální webhosting.

Společnost Zawoko NET vytváří flashové stránky, eshopy, webové prezentace, zábavné hry, bannery a poradenství v oblasti internetu.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Dodáme kvalitní: - www prezentace - e-commerce aplikace - internetový obchod na míru. Moderní čistý web design, redakční a publikační systém pro správu obsahu www stránky (CMS). Optimalizace obsahu pro návštěvníky web stránky a webové vyhledávače SEO (Search Engines Optimalization). Komplexní poradenství a související služby: - ...

Služby: - webové stránky - internetové stránky a www prezentace - internetový obchod neboli Eshop - webdesign a SEO optimalizace - vývoj software na zakázku - práce na IT a ICT projektech klientů - vedení ICT projektů.

Naše společnost se zaměřuje na implementaci a podporu Microsoft Dynamics AX(známé jake MBS Axapta) a MS Dynamics XAL (znám jako MBS XAL a Concorde.XAL). Dále nabízíme zakázková řešení, síťové služby a web aplikace.

Tvorba webových stránek, prodej e-shopů a e-katalogů. Tvorba grafiky - tiskovin a logotypů. Správa sítí - outsourcing IT. Mezi hlavní výhody spolupráce s námi patří zejména: - tvorba špičkového designu od prestižní designérské značky - každé zakázce se osobně a naplno věnujeme - předáním zakázky naše práce nekončí, jsme Vám i ...

Společnost Coolhousing s.r.o. se zabývá službami v oblasti server housingu, VPS hostingu, pronájmu dedikovaných a virtuálních privátních serverů. Nabídka služeb je rozšířena o velké množství programů jako jsou dedikátní linky, zálohování dat a další.

Nabídka hostingových služeb a komplexní webové administrace.

Hlavním cílem je poskytování kvalitních komplexních služeb v IT / ICT. Mezi hlavní aktivity patří správa sítí, serverů i osobních počítačů, telekomunikační služby a služby s tím spojené. Dále také poskytování prostoru pro internetové prezentace – webhosting, serverhosting, registrace domén atd… Orientujeme se na zákazníky, vyžadující ...

Prodej, montáž - hardware Webdesign Webhosting

Výroba - www stránky Webhosting Návrh a stavba - počítačové sítě na klíč