Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Regionální investiční skupina: - pomoc firmám s řízením a s finanční stabilitou.

Společnost GRiT, s.r.o. se zabývá automatizací procesů, šetří firmám peníze.

World image agentura. Poradenství: -v oblasti managementu. -podnikatelské poradenství.

Jan Kvasnička nabízí služby: - analýzy použitelnosti - zvyšování konverzních poměrů - affiliate marketing - doménové poradenství.

Činnost: - kurzy obchodních dovedností - koučink, konzultance - zvýšení prodeje. Jsme tým poradců a lektorů, které baví rozvíjet další byznysy. Koučink pro manažery a majitele firem. Kurzy - obchodní dovednosti a etiketa, komunikace, time management. Firemní poradenství - zaměřené na obchod, marketing a právní aspekty ...

Služby v oblasti systémů řízení jakosti.

Služby: - profesionální doprovod - doprovázení na firemní jednání ve frankofonních zemích a zajišťování kontaktů.

Interní audity. Konzultace v oblasti řízení podniků. Kontroly jakosti: - zavádění systémů řízení jakosti. Školení: - pro systémy řízení QMS, EMS a OHS.

Služby - ekonomické poradenství - marketingové poradenství - outsourcing IT - konzultační činnost

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomickýchporadců

Pomáháme firmám benefitovat z příležitostí mezinárodního obchodu.

Poradenství: - bezpečnost práce, bezpečnost výrobků - ekologické firemní poradenství - ovzduší, rozbory vody, odpady - systémy řízení ISO.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Poskytujeme služby v oblasti dotací, veřejných zakázek a manažerského řízení projektů. Naše služby jsou vždy komplexní. Pracujeme pro veřejnou i soukromou sféru. Mezi naše klienty patří obce, města, drobní živnostníci i velké korporace. Jsme tu pro Vás již od roku 2006.

Poradenství v oblasti software a hardware: -účetnictví -mzdy -majetek -poplatky a pohledávky -podpora výkonu činností dle správního řádu -spisová Služba -registry -agendy registrů -snadná rozšiřitelnost řešení o programové doplňky -cenová dostupnost našeho řešení -implementace definovaného rozsahu funkcionality za fixní dobu a fixní ...

Nabízíme služby v oblasti budování obchodních sítí v CZ a SK: 1. Budujeme obchodní sítě tvořené obchodníky, dealery, distributory, franchisanty 2. Obsazujeme pozice obchodníků, obchodních manažerů 3. Realizujeme obchodní kampaně na míru 4. Zajišťujeme vstup firem a trhy 5. Poskytujeme strategické poradenství v obchodě 6. Poskytujeme ...

Ostatní poradenství v oblasti podnikání a řízení

Lean Industry s.r.o. se zaměřuje na konzultační činnost v oblasti štíhlé výroby a průmyslu 4.0 pro zvýšení konkurenceschopnosti firem.

Výroba, prodej: - venkovní boxy a přístřešky pro koně, ovce a ostatní hospodářská zvířata

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

Služby: - projektové, dotační poradenství, - Univerzita vědomého života, - vzdělávací kurzy, - přednášky, - poradenství (personalistika, mezilidské vztahy, úvěrové..), - masáže.

Služby: -zpracování dokumentů -poradenství - podnikatelské, ekonomické, právní