Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

ČInnost - restrukturalizace - obchodní a ekonomické řízení firem - finanční analýzy - implementace informačních systémů - ekonomické a organizační poradenství.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování ...

Poradenství v podnikání. Služby externího personalisty. Vzdělávání dospělých (semináře, kurzy, školení...)

Společnost BLUE OCEAN Management podniká v oboru prodeje zboží a služeb. Prostřednictvím našeho vzdělávacího a tréninkového programu pomáháme cílevědomým lidem stát se excelentními obchodníky a následně výjimečnými vedoucími. Pro naše obchodní partnery zajišťujeme etický prodej zboží a služeb koncovým zákazníkům.

Činnost: - služby v oblasti psychodiagnostiky - poradenství v oblasti psychologie, pedagogiky a personalistiky

Služby: - administrace veřejných zakázek - poradenství - vymáhání pohledávek

Služby - dotační poradenství - výběrová řízení - konzultace v oblasti managementu, lidských zdrojů a vzdělávání.

Služby: - import čínských výrobků a zboží a export do Číny - vyhledávání a ověřování obchodních partnerů v Číně - správa a zakládání poboček a firem v Hong Kongu a v kontinentální Číně - organizování a realizace cest do Číny - překlady a tlumočení

Česká agentura na podporu obchodu. Naším posláním je zvýšit exportní výkonnost a konkurenceschopnost českých firem na zahraničních trzích.

Služby - oceňování nemovitostí, zpracování znaleckých posudků - inženýrská činnost a stavební činnost - facility management, efektivní snížení nákladů, vedení účetnictví - property management, plánování investičních záměrů.

Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.

Daně - Finance - Marketing. Komplexní služby pro podnikatele a firmy. -Analytická činnost -Plánovací činnost -Manažerská činnost -Vedení účetnictví -Daňová optimalizace. Poradenství - daně, ekonomika, marketing, management. Zpracujeme finanční, marketingovou a daňovou analýzu, marketingovou strategii, finanční plán. Provádíme – krizové ...

Poradenské, lektorské a auditorské služby v oblasti systémů managementu podle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1. Optimalizace procesů, podpora tvorby analýz FMEA, FTA, podpora při řešení problémů metodami týmové práce (SWOT, Diagram příčin a následků, 5WHY, 5W1H, Stromový diagram, Diagram vzájemných ...

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Poradenství, zpracování a realizace projektů k získání dotace z fondů Evropské unie a dalších dotačních zdrojů.

Pronájem: - virtuální kanceláře, jednací místnosti pro podnikatele.

Pracujeme v oblasti kovozpracujícího průmyslu. Zajišťujeme poradenství a pomoc v majetkoprávních a pracovněprávních sporech. Specialisté: -Kolektivní vyjednávání a Ekonomika -Pracovní právo -Bezpečnost práce.

Pobočka. Služby: - poradenství v oblasti zvyšování ziskovosti a produktivity, snižování nákladů, optimalizaci procesů, motivační systémy.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.