Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Zprostředkování práce a brigád v zahraničí, především EU: -on-line poradenství -odborné publikace a katalogy.

Služby: - podnikatelské poradenství a vzdělávací akce pro podporu vzniku a rozvoje firem, zaměřených na sociální podnikání: - vzdělávací a poradenské aktivity při zaměstnávání zdravotně a jinak znevýhodněných osob na trhu práce - pomoc při realizaci projektů v počátku podnikání - vytváření marketingového a informačního ...

Služba: - ZivotopisOnline.cz vznikla za účelem úspory času, minimalizování chybovosti a maximalizování uživatelského komfortu při tvorbě profesionálního životopisu. Životopis je významný dokument každého pracujícího člověka a náš nástroj byl vytvořen s ohledem na tuto skutečnost.

Region Jižní Morava a Východní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu ...

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.

STRATEGICKÉ PORADENSTVÍ PRO FIRMY A PODNIKATELE: - marketing, značky, komunikace, procesů, organizace a lidských zdrojů -strategické poradenství a konzultace -příprava a implementace firemní strategie -efektivní řízení rozvoje firmy, produktů a služeb -tvorba strategie značky -marketingové průzkumy a analýzy -redesign loga, změna, migrace ...

Personální audity, výběry lidí. Organizační struktury. Marketing, obchodní dovednosti. Konzultace šité na míru vaší společnosti na témata: - motivace - jak si stanovit a dosáhnout cíle - obchodní dovednosti - emoce - komunikace.

Poradenství v oblasti rozvoje a personalistiky pracovníků malých, středních i velkých firem Vzdělávání dospělých - poradenství v oblasti rozvoje a personalistiky pracovníků malých, středních i velkých firem

Služby: - zprostředkování zaměstnání - poradenská a konzultační činnost - vedení motivačních rozhovorů.

Poradenství a konzultace v oblasti: - ochrana utajovaných informací (dříve utajovaných skutečností) - dle zákona č. 412/2005 Sb. atd. - ochrana osob, majetku a informací - systém managementu (řízení) jakosti dle norem ISO - řízení lidských zdrojů. Organizační poradenství. Vzdělávací aktivity včetně lektorské činnosti ve výše uvedených ...

Nejen personální agentura: -komorní a trvalá personalistika -vyhledávání, získávání a nábor zaměstnanců -testování osobnosti, grafologické rozbory, psychodiagnostika -řízení adaptačního procesu a lidských zdrojů -audit personálních činností -hodnocení procesu vnitřního formování pracovní síly a rozvoje kariéry.

Personální agentura: - personálně psychologické poradenství - profesionální nábor a vyběr pracovníků - školení a výcvikové programy pro řídící pracovníky od mistrů po Top management - personální audit - analýza motivačního klimatu, opinion survey - motivační projekt firmy. Vzdělávací agentura: - školení a výcvikové programy pro ...

V.A.O. Techmashexport-agentská smlouva na společnou práci na trhu v ČR, SR, Maďarsku, Německu, Francii (centrála v Moskvě). Zástupce Kostromské oblasti, rozšiřování kontaktů mezi administrativou oblasti a strukturami ČR.

Můj personalista. Příprava na pohovor - příprava na prezentaci - koučink zaměřený na rozvoj potenciálu -školení (personalistika, change management, rozvoj organizace)

Personální agentura: -zprostředkování zaměstnání a zaměstnanců.

Personální agentura: -zprostředkování zaměstnání -vyhledávání vedoucích pracovníků na střední a vyšší pozice -psychodiagnostika (posuzování pracovních a osobních předpokladů) -kurzy komunikačních dovedností -poradenství.

Kontrolní firma při neschopnosti zaměstanců.

Personální služby, školení, metody a technologie v oblasti: -přijímání a hodnocení pracovníků -efektivní nástroje pro hodnocení a výběr zaměstnanců -poskytujeme rychlé, účinné, jisté a přesné rady při přijímání nových pracovníků -testy uchazečů pro přijímaní do zaměstnání -testování pro interní potřeby.

Poradensko – konzultační firma. Personální poradenství a lidské zdroje: -vyhledávání a výběr personálu -organizace assessment/ development center - posuzování pracovní způsobilosti a potenciálu jednotlivců -personální, manažerské i komunikační audity -analýza firemního klimatu a spokojenosti zaměstnanců -konzultace v ...

Agentura práce: -zprostředkovávající brigády pro studenty. Nejvyšší výplatní tarify. Denně aktualizované nabídky brigád. Výplaty do 5 dnů po práci.

Okresní(obchodní) hospodářská komora Brno-venkov(OHK) pracuje jako samostaný právní subjekt a poskytuje komplexní podnikatelský servis v oblastech: -INFORMATIKA -SEIF (systém ekonomických informací o firmách) -nabídky a poptávky ze zahraničí -teritoriální informace o zemích -prezentace obchodních záměrů v zahraničí -PROPAGACE ...

Personálně-poradenská společnost: -vyhledávání kandidátů formou přímého oslovení Direct Search -language services -testování osobnosti -assessment centra -jazykové testování.