Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Nabídka: -provedení korektury textu, tj. kontrola gramatiky, stylistiky, typografie, psaní textu pro web, tvorbu reklamních textů, copywriting -překlady z češtiny do slovenštiny a obráceně.

Překladatelské služby www.preklady.cz v níže uvedených jazycích i expresně: -jazykové korektury včetně češtiny, např. magisterské, diplomové práce. Výroba, obchod, prodej: -knižní tituly slovníky, konverzace, čeština pravidla, pravidla pravopisu, slovník synonym. Specializace: -oborové elektronické překladové slovníky -ekonomický ...

Služby: -výuka Anglického jazyka pro děti i dospělé -individuální výuka, konverzace, doučování, překlady.

Odborné služby v oblasti publikování dokumentů pro lokalizační firmy, překladatelské agentury.. -DTP vícejazyčné dokumentace -úprava a zpracování obrázků -úprava a manuální lokalizaci obrázků, jak bitmapové, tak vektorové. -sazba a tvorba dokumentů -vytváříme editovatelný soubor, v požadovaném formátu (např. kniha, manuál, atd.). ...

Překladatelská činnost: -němčina, angličtina -úřední překlady-jazyk německý. Jazykové kurzy, výuka: -jazyk anglický a německý.

Překladatel: -angličtina -ruština -soudně ověřené překlady. Výuka jazyků: -angličtina -ruština.

Kopírování: -velkoformátové A2-A0 -formát A6-A3 -barevně do formátu A3 Grafické návrhy a sazba pro tisk na PC. Prodej: -tiskopisy -xerografický, faxový papír, obálky. Zhotovení na zakázku: -vazba V1 -vizitky -kroužková vazba -termovazba. Tisk na zařízení DUPLOPRINT.

Nabízíme: -simultánní tlumočení konferencí, kongresů a školení včetně kompletního technického vybavení (sluchátka, ozvučení atd.) -tlumočení specializovaných kurzů -tlumočení obchodních jednání -překlady technických textů -překlady právních textů, smluv včetne soudního ověření -vytváření národních verzí programového vybavení (lokalizace ...

Služby: Poskytujeme: -komplexní jazykové služby, angličtina -překlad korespondence či soudně ověřené překlady úředních listin -překlady -korektury -smlouvy, normy, protokoly, zákony, vyhlášky, usnesení, pojišťovací dokumentace, zplnomocnění, rozhodnutí soudu.

Překlady z jazyka anglického se specializací na informační technologie.

Překlady a tlumočení: -angličtina -němčina -italština -španělština -francouzština -ruština. Překlady a tlumočení v obchodních jednání i obchodní korespondence. Výuka cizích jazyků: -angličtina -němčina -španělština -francouzština. Zprostředkování obchodu a služeb.

Jazyková škola, kurzy angličtiny: -pro dospělé -pro děti a mlásež -individuální výuka -firemní kurzy. Překlady: -z češtiny do angličtiny -z angličtiny do češtiny.

Výuka: -angličtina -němčina -ruština -francouzština, další světové jazyky. Kursy: -individuální -firemní -odpolední -večerní . Anglická školička pro děti. Služby: -překlady -tlumočení -firemní vzdělávání. Poradímě Vám s výběrem vhodného kurzu. Pomůžeme se zajištěním učebních pomůcek a materiálů.

Nabízím překlady z/do angličtiny s 5letou praxí. Specializuji se především na humanitní obory a cestovní ruch, bez větších obtíží však zvládám i terminologii jiných oborů. Více informací na mém webu.

Komplexní servis pro české firmy ve spolupráci se zeměmi SNS*: -poradenství -konzultace -vyhledávání obchodních kontaktů a partnerů -průzkum trhu, veletrhu, výstavy -příprava obchodního jednání -ověření důvěryhodnosti, spolehlivosti zahraničního partnera -organizace prezentací českých firem -inzerce v zahraničním tisku ...

Specializované technické překladatelství, vydavatelství: -překlady -odborné technické překlady, tlumočení: -energetika, jaderná energetika, personalistika, měření a regulace, normy, strojírenství, zemědělská technika -grafická úprava -tisk -výroba manuálů, skript, knih, textů.

Služby: -překlady a tlumočení z/do slovinštiny i se soudním ověřením -výuka slovinského jazyka.

Služby: -tlumočení a překlady. Prodej: -káva -kávovary -internetový obchod coffeepods.cz,

Tlumočník, soudní tlumočení: - německý jazyk.

Soudní a ostatní tlumočení, překlady v angličtině.

Překlady, tlumočení, výuka: -cizí jazyky-němčina.

Překlady, tlumočení: -angličtina -norština.

Služby: - překlady a tlumočení z německého a anglického jazyka z oborů strojírenství, techniky a obchodu.