O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - zpracování projektové dokumentace - zajištění všech potřebných povolení.

Námořní doprava. Správa, údržba: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti. Pronájem: - byty.

Realitní činnost. Nákup, prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění veřejných dražeb - znalecké posudky - veškerý právnický servis - likvidace společností - výkon správy majetku - poradenská činnost při konkurzních řízeních a insolventnosti.

Správa, údržba: - nemovitostí. Pronájem: - nemovitosti pro komerční účely.

Obchod, služby, reklama, pronájmy a provoz nemovitostí

Znalecká činnost. Realitní kancelář. Poradenství v realitách.

Služby: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -vypracování znaleckých posudků a tržních odhadů cen nemovitostí -zpracování daňového přiznání z daně nemovitostí, daně u převodu nemovitostí, daně dědické -vedení účetnictví malé organizace (živnost).

Služby: -bytový architekt -urbanismus -projekční činnost -realitní činnost.

Realitní kancelář nabízí pronájem a prodej nemovitostí, byty, rodinné domy, chaty, chalupy, nájemní domy, pozemky, developerské projekty především Písek a okolí. Zajišťujeme kompletní právní a finanční servis, hypotéky a stavební spoření.

Služby: -zprostředkování stavebních a bytových úprav -zajištění kompletního servisu s převodem, prodejem, koupí, výměnou nebo pronájmem nemovitosti. Poradenství: -stavební spoření -úvěry a překlenovací úvěry -kompletní právní a realitní servis -znalecké posudky.

Dům techniky: -realizace výchovně vzdělávacích akcí -pronájmy nebytových prostor -kanceláře a ostatní nebytové prostory -rekvalifikace pracovníků s obdržením celostátního osvědčení -krátkodobé pronájmy učeben vč. AVT -pořádání mezinárodních odborných konferencí -jazykové kurzy.

Diagnostika: - automobilymontáže LPG a CNG - revize LPG Čerpání LPG, prodej: - propanbutanové lahve Pronájem: - kancelářské a obchodní prostory

Prodej a pronájem - domy - byty - pozemky - rodinné domy - vily Prodej a pronájem - nebytové prostory

Realitní kancelář: -bytové i nebytové prostory -pozemky.

Pozemky pro výstavbu - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Realitní kancelář REAL: -prodej -pronájem -nákup nemovitostí.

Realitní kancelář: -prodej, nákup domů, chat, chalup -prodej, nákup, pronájem bytů, nebytových prostor.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem komerčních nemovitostí a rezidencí -finanční, technický a právní servis.

Realitní kancelář: -odborné poradenství -znalecké posudky -oceňování nemovitostí -prodej, pronájem všech druhů nemovitostí -byty, pozemky, rodinné a bytové domy, chaty, chalupy, komerční objekty.

Služby: -výstavba nových bytových jednotek a jejich následný pronájem, nebo prodej.

Realitní kancelář. Služby: -kompletní poradenství při koupi a pronájmu nemovitostí -převod členských práv k družstevním bytům -výpisy z evidence nemovitostí -vypracování znaleckých posudků -zpracování kupních a nájemních smluv.

Bytový dům Hluboká Vám nabízí pronájem krásných bytů všech velikostí za rozumné ceny - kompletně zařízené a nebo připravené pro Váše zařízení. Pronájem bytů a nebytových prostor Pronájem nebytových prostor Levný pronájem