O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Služby: - realitní kancelář - správa nemovitostí

Developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí. Zprostředkování prodeje a nákupu bytových a nebytových jednotek, rodinných domů a pozemků.

Prodej a pronájem rodinných domů, bytů, rekreačních objektů i pozemků v Praze a Českých Budějovicích. Zajišťujeme právní servis.

Služby: - služby realitní kanceláře - krátkodobé pronájmy bytů zejména v centru Prahy - kompletní servis při prodeji, koupi a pronájmu nemovitosti - pronájmy komerčních prostor - inženýrsko-investorská činnost - příprava developerských projektů - právní a poradenský servis, vyřízení všech úkonů s Katastrem nemovitostí - zajištění podkladů ...

Skladování ovoce a zeleniny: - sklady pro zeleninu a ovoce - chlazení a zmrazení.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, ...

Naše nová značka se zaměřuje na nadstandardní, zejména rezidenční nemovitosti k prodeji i k pronájmu v prestižních lokalitách Prahy a okolí.

Provozujeme hlídané parkoviště v Praze u Letiště Václava Havla. V ceně parkovného je odvoz luxusním automobilem k letištním terminálům. Nabízíme také služby autoservisu.

Zprostředkováváme soukromou inzerci nemovitostí soukromým osobám i právní servis.

Hledáte levné parkování u letiště Praha? Ztrácíte přehled o cenách všech hlídaných parkovišť? Vyzkoušejte náš srovnávač cen parkovišť u letiště Václava Havla, který funguje zároveň i jako booking. Seřadit parkoviště lze podle cen, ale také dle hodnocení.

Nonstop parkování v Praze dlouhodobé i krátkodobé pronájmy parkovacích stání v areálu s non-stop obsluhou služebním psem a online kamerovým systémem.

ČPP Transgas, s.p. je právnickou osobou provozující podnikatelskou činnost s majetkem státu vlastním jménem a na vlastní odpovědnost. Zakladatelem státního podniku je stát. Jeho jménem vykonává funkce zakladatele Ministerstvo průmyslu a obchodu. Dne 31.12.2019 státní podnik ukončil činnost správce v areálu Nový Cejl v Brně ...

Internetový obchod, e-shop: - kokosové substráty.

Pronájem - kancelářské prostory v centru Vysočan.

Společnost Park Atrium s.r.o. se věnuje správě a pronájmu nemovitostí v Praze. K pronajmutí jsou k dispozici kanceláře, konferenční sály a další prostory. Sídlíme na adrese Modřanská 621/72, Praha. Pronájem: - konferenční sály (kompletní vybavení) - kancelářské prostory - komerční prostory. Služby: - správa a údržba nemovitostí - ...

Služby: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem apartmánů a bytů

Činnost: - pronájem kancelářských prostor

Služby: - developerská činnost - výstavba skladů, skladování

Služby - realitní činnost, prodej a pronájem nemovitostí - finanční poradenství.

Služby: - pronájem garáží - dlouhodobé i krátkodobé parkování - parkování motocyklů Kurýrní služba.

Služby: - správa nemovitostí - pronájem prostor - profesní předseda SVJ