Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Služby - developerská činnost - bytová výstavba - realitní činnost

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Realitní kancelář. Prodej: -byty, rodinné domy. Prodej, pronájem: -komerční prostory.

Detektivní a bezpečnostní služby. Osobní doprava. Realitní služby.

Nákup a prodej hutnických výrobků a hliníků, včetně obchodně-technických služeb s tímto prodejem spojených. Dodávky profilové oceli, nosníků, tenkých a tlustých plechů, trubek, uzavřených a otevřených profilů z běžných konstrukčních ocelí, širokého sortimentu legovaných a nerezových ocelí, hliníku.

Klientské služby tuzemským i zahraničním klientům (fyzickým i právnickým osobám). Projekt, dodávka, servis. Realitní činnost: -průmyslové nemovitosti, byty, domy, pozemky, průmyslové areály -katastr nemovitostí -digitální i jiná zaměření -právní servis (smlouvy). Stavební činnosti: -činnost developera -stavební práce, dodávky ...

Cvičení, péče o tělo, hubnutí. LEKCE FITBOX Lekce Total body training Lekce TRX LEKCE BOSSU LEKCE POWER YOGA LEKCE BŘICHO/POZADÍ LEKCE BOSSU BŘICHO/POZADÍ FITBOX FLEX IT! Hubni a tvaruj Kruhový trénink NIKE DYNAMIC TRAINING Pilates SCHWINN CYCLING TABATA TRAINING TOTAL BODY TRAINING TRX Hubnutí Novinka v Brně – Lymfit 3v1.

REALITNÍ KANCELÁŘ: - služby v oblasti pronájmu, koupě a prodeje nemovitostí ČINNOST ORGANIZAČNÍCH PORADCŮ: - org. služby v oblasti řízení realitních projektů - org. služby v oblasti řízení stavebních projektů - org. služby pro investory - org. služby pro stavebníky - org. služby pro stavební firmy.

Nabídka založení společnosti s ručením omezeným na míru.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Pronájem prodejních, kancelářských a skladových prostor. Historická hasičská technika.

Prodej, pronájem a výměna nemovitostí. Ať už se jedná o luxusní apartmán, byt, dům, zahradu, nebo také stavební pozemek, sklad, historický objekt, komerční objekt, zemědělskou usedlost, nájemní dům a jiné, jsme schopni se postarat o prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

Výhradní distributor pro ČR a SR italských luxusních mýdel. Dále výhradní dovozce italských bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobílkovinných potravin firem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), těstovin firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný obchod.

Realitní činnost: -zprostředkovatelská činnost -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor.

Poradce pro image, styl, módu a osobní rozvoj muže.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Realitní činnost, kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

zakázkové šití dámských oděvů s možnosti nákupu látek.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.