Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář: - koupě, prodej a pronájem: - domy, rodinné domy - nebytové prostory - pozemky - tovární objekty - zemědělské objekty Provádí: - převody nemovitostí - zprostředkování žádostí o úvěr při koupi nemovitosti - oceňování nemovitosti - odhady technického stavu nemovitosti - tržní ocenění nemovitostí ...

Internetový cestovatelský portál zaměřený na děti a rodiny s dětmi. Zahrnuje ucelenou a přehlednou nabídku volnočasových zařízení a ubytovacích kapacit, jež nabízí kvalitní možnosti pro ubytování i pro trávení volného času rodin s dětmi.

Specialisté na pronájem a prodej průmyslových a skladových objektů. Kompletní služby v oblasti pronájmů a prodejů všech nemovitostí - byty, kanceláře, obchody, pozemky, se specializací na skladové a průmyslové objekty. Pronájem: - skladovací a výrobní plochy v Praze a okolí - kancelářské, nebytové a obchodní prostory.

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitosti. -pozemky.

Nákup, prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, chat a nebytových prostor. Zajištění úvěrů a znaleckých posudků.

Realitní kancelář. Nemovitosti: - zprostředkování prodeje - oceňování - znalecké posudky Sepisování: - kupní smlouvy Rozpočtování stavebních prací. Stavební dozor. Realizace staveb.

Realitní kancelář: - prodej bytů, domů, chalup, rekreačních zařízení, penzionů a rodinných domů v oblasti Jablonecka, Liberecka, Turnovska, Jizerských a Lužických hor, Krkonoš a Českého ráje.

Poskytujeme: - kompletní servis v oblasti - nemovitostí se specializací na obchody s nemovitostmi, oceňování nemovitostí, inženýrskou činností při výstavbě a financování.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -bytové i nebytové prostory

Realitní kancelář REA. Kompletní realitní servis, prodej, koupě, pronájem: -domy -byty -pozemky -chalupy -chaty -nebytové prostory.

Naší specialitou je prodej i těch nejsložitějších areálů mezi více nových vlastníků s úplným ošetřením všech vazeb a vztahů. Jako příklad můžeme uvést prodej velké textilní továrny, kdy jsme realizovali prodej nemovitostí mezi celkem 48 různých kupujících.

Realitní kancelář - kompletní služby na trhu s nemovitostmi. Koupě, prodej, výměna a pronájem bytů a nemovitostí. Byty a rodinné domy lokalita Liberecko, Jablonecko a širší okolí. Tržní odhady bytů a nemovitostí, finanční poradenství.

Nabízíme Vám kompletní servis v realitní činnosti.

Reality a správa nemovitostí Zajišťujeme prodej a pronájem: - byty, nebytové prostory - rodinné domy, vily - chalupy - pozemky - komerční objekty - kanceláře, obchody - developerské projekty Správa a údržba bytových domů, komerčních objektů, zakládání společenství vlastníků jednotek Ostatní služby: - zajištění hypotečního ...