Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář SD reality s nabídkou bytů, pozemků a domů z oblasti Třinecka, Jablunkovska, Karvinska a Frýdecko-Místecka. Nabídka komplexních služeb spojených s prodejem, koupí a převodem nemovitostí.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej vč. leasingu s vyjímkou činností uvedených v příl. 1-3 zákona č. 455/1991. zastavárny zprostředkování obchodu a služeb vnitrostátní zasílatelství práce s autojeřábem ostatní finanční zprostředkování kontakt: Jiří Richter, Jiří Matuška

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí Správa bytových i nebytových domů a budov Poradenství v oblasti nemovitostí Privatizace bytového fondu Znalecké posudky Daňová přiznání k dani z nabytí nemovitosti.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a ...

Realitní činnost Prodej, pronájem - byty - domy - pozemky

Služby: - realitní kancelář - znalecké posudky - odhady

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Realitní činnost: - komplexní správa a údržba bytového fondu - správa SVJ a BD - správa ostatních nemovitostí - provoz tepla - provoz domovních kotelen - vedení účetnictví Prodej, pronájem: - nemovitosti - bytů (byty) - domů (domy) - nebytové prostory - kanceláře - garáže.

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí (SVJ, BD, OC) Provoz tepla

Realitní činnost, Dražební činnost, Ocenění nemovitých věcí Kancelář: Kopřivnice, Štefánikova 1163

Služby: -architektonické, stavební, ekologické poradenství -realitní činnost -projektové práce -realizace staveb

Služby: -realitní kancelář -správa nemovitostí

Společnost Naxos Ostrava a.s. v Ostravě se specializuje na prodej a pronájem nemovitostí, ať už jde o průmyslové areály, činžovní domy či administrativní budovy. Na trhu realit působíme již od roku 1994 a jsme jednou z největších realitních společností v České republice. Mezi naše služby patří: - vyhledávání investičních příležitostí, kdy jde ...