Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Hledáte vhodnou nemovitost ke koupi? Potřebujete radu od zkušených odborníků? Vsaďte na realitní kancelář DRINK se sídlem v Mladé Boleslavi. Zprostředkujeme pro Vás obchody s veškerými nemovitostmi. Nabízíme solidní jednání, špičkovou znalost regionu a samozřejmě dlouholetou osobní zkušenost.

Činnost: - příprava a prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování služeb pro rodinu a ...

REALITY-MB Petr Šimice Pohodová realitní kancelář. Nezávislý realitní profesionál. Potřebujete Pomoc, Prodat, Pronajmout, Poradit, Peníze, Pojistit, Půjčit, Právníka…. Nabídka služeb realitního makléře.

Správa, údržba: - byty - nebytové prostory - nemovitosti. Realitní kancelář.

Půjčky - úvěry Realitní kancelář Realitní kancelář Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Realitní kancelář Reality Obzor zprostředkovává, vyhledává nemovitosti(rodinné domy, byty v osobním i družstevním vlastnictví, pozemky, garáže, chaty, chalupy) k prodeji, nákupu, pronájmu, zajišťuje právní služby, finanční poradenství, řešení exekučních řízení na nemovitostech, zajištění 3D projektů obytných prostor, úpravy zahrad, zajištění ...

Nabízíme Vám: - komplexní realitní servis - řešení Vaší individuální finanční situace nabídkou hypotéky - odborné poradenství v oblasti pozemků a investic.

Realitní kancelář: - pronájem nebytových prostor

Realitní kancelář. Kancelář Palackého 1327 tel.: 737 240 354

Zprostředkování obchodu a služeb. Organizační a ekonom. poradci. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Služby: - pronájem nemovitostí. - koupě nemovitostí. - prodej nemovitostí. - odhad nemovitosí.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Znalecké posudky - odhady nemovitostí Realitní kancelář Realitní kancelář