Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování technických služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, ...

realitní kancelář: nabídka: - nákup, prodej, pronájem rodinných domů, vil, bytů, činžovních domů, kancelářských budov, nebytových prostorů, chat, zahrad, polí, luk, sadů, rybníků, lesů a jiných.

Provozujeme činnost realitní kanceláře.

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Pěstitelské pálení -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Výroba elektronických ...

Realitní činnost Realitní činnost Stavební práce

Investiční služby Realitní kancelář - prodej pozemků Realitní kancelář - pronájem kancelářských prostor

Realitní společnost YOUR ESTATE je kompletním řešením prodeje, koupě nebo pronájmu Vaší nemovitosti v Praze a Středočeském kraji, včetně právního a hypotečního poradenství, vyřízení právního a finančního servisu, vypracování smluv, znaleckých posudků, finanční úschovy, ověřování podpisů a jednání s katastrálními ...

Hypotéky - hypoteční úvěry Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky - komerční prostory

Realitní kancelář Prodej a pronájem bytových i nebytových prostor.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Realitní kancelář pomáhá při prodeji a pronájmu nemovitostí v Praze a Středních Čechách. Pronájem bytu v Praze. Kompletní poradenství v oblasti realit.

Činnost: velkoobchod realitní činnost služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Pronájem - kulturní centrum Taneční kurzy Organizace - plesy - koncerty - divadelní představení

Realitní činnost Reklamní a propagační činnost Výstavní činnost Obchodní činnost Tisk (včetně dokončovacích prací a distribuce)

Realitní kancelář Realitní kancelář

Pronájem - nebytové prostory - kancelářské prostory Správa nemovitostí