Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Pronájem - kryté haly - plochy - kanceláře

Služby - ostrahu majetku a osob - celní služby - správa majetku Řemesla - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - vodo topo

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Realitní služby: -pronájem bytů a domů -podnájem části rodinných domků -správa nemovitostí -kompletní servis -výměna bytů -městských, družstevních -převod družstevních bytů -prodej a koupě bytů v osobním vlastnictví -zajišťování znaleckých posudků.

Služby: -realitní kancelář zprostředkuje prodej a pronájem všech nemovitostí včetně družstevních bytů.

Služby: -realitní kancelář -oceňování nemovitostí -znalecké posudky -zprostředkování prodeje a nákupu nemovitostí.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Služby: -výroba a rozvod tepla -správa a údržba nemovitostí -opravy motorových vozidel -silniční nákladní doprava -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -zámečnictví. Montáž, opravy, údržba a revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Specializovaný maloobchod v oboru sanita: -smluvní prodejce NOVA SERVIS ZNOJMO -pákové ...

Služby: -zprostředkování stavebních a bytových úprav -zajištění kompletního servisu s převodem, prodejem, koupí, výměnou nebo pronájmem nemovitosti. Poradenství: -stavební spoření -úvěry a překlenovací úvěry -kompletní právní a realitní servis -znalecké posudky.

Velkoobchod, maloobchod se smíšeným zbožím. Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Pozemky pro výstavbu - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Komplexní služby: - realizace prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí a developerských projektů, vyhledávání nemovitostí na míru, daňové poradenství, kompletní právní servis.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem komerčních nemovitostí a rezidencí -finanční, technický a právní servis.

Služby: -výstavba nových bytových jednotek a jejich následný pronájem, nebo prodej.

Služby: -pronájem nebytových prostor, kanceláří -ubytovací služby.

Služby: -realitní kancelář -prodeje, převody, pronájmy a směny bytů -oceňování nemovitostí -znalecké posudky, stanovení tržních cen bytů -dražby -finanční poradenství.

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování koupě, prodeje a nájmu nemovitostí -v případě zájmu peníze do 24 hodin v hotovosti. Provozovna: -37001 České Budějovice, Nádražní 43 -tel./fax.: 387312904, 387312906 -mobil:723233162.

Služby: -stavební bytové družstvo -správa a údržba bytového fondu.

Služby: -realitní kancelář -prodej, koupě nemovitostí.

Služby: -realitní kancelář -kompletní finanční služby -finanční poradenství -právní služby -odhady nemovitostí.