Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní kancelář, služby: -zprostředkování prodej, pronájem a nákup nemovitosti(rodinné domy, byty, chaty pozemky aj.). Provozovna: -Miroslav, Vinařská 1179, mob.: 603 290 695. Služby: -právní, smlouva, právní servis -finanční, hypotéky, zajištění úvěru a financování.

Společnost LEXAMO provozuje realitní kancelář.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

Hledáte nový domov nebo chcete prodat či pronajmout svou nemovitost? Pak je pro vás ideální volbou realitní kancelář NEXT REALITY COMFORT ZNOJMO. Jako nezávislá pobočka společnosti COMFORT 4 YOU, s.r.o. nabízíme širokou škálu realitních služeb, které uspokojí vaše potřeby a přání. Naši zkušení a profesionální realitní makléři vám pomohou ...

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Pronájem, správa: - vlastní skladovací prostory, výrobní prostory, vlastní nemovitosti: - pro účely skladování - sklady - pro účely administrativní - kanceláře - pro účely parkování - parkovací místa, garáže.

Společnost Nemovitosti Znojmo s.r.o. je realitní kancelář.

Společnost Central Park Lidická s.r.o. se zabývá prodejem bytů v Rezidenci Central Park, jenž se nachází v blízkosti největšího brněnského parku Lužánky i centra Brna. Bytový dům Rezidence Central Park Lidická nabízí 93 jednotek 1+kk až 3+kk. V ceně bytu jsou zahrnuty předokenní elektricky ovládané žaluzie, přípravy pro klimatizace, vysoké ...

Architektonické studio a realitní kancelář.

Realitní malkéř - pobočka realitní kanceláře M&M Reality Jihlava - prodej nemovitostí.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

Výstavba, realitní činnost, poradenství a další práce napříč trhem nemovitostí.

Truhlářské práce Technická správa budov Dodávka - centrální vysavače Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Revitalizace panelových domů - stavební činnost Realizace - střechy Kovovýroba

Realitní kancelář: -prodej, pronájem: -rodinné domy, byty -pozemky -sklady, kanceláře, výrobní prostory -chaty, chalupy.

Správa nemovitostí. Služby: -zabezpečení služeb v oblasti provozu a správy nemovitostí -realitní činnost pro obce (prodej obecních jednotek soukromému vlastníkovi) -provádění veřejných dražeb-držitel koncesní listiny dle nového zákona o dražbách -provádění dobrovolných dražeb movitých věcí podle zákona o veřejných ...

CERGO s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, tepelných čerpadel, kondenzačních a štěpkových kotelen, solárních systémů a jejich dodávku a montáž.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy, rozestavěné domy - byty - družstevní i v osobním vlastnictví - rekreační objekty - chalupy a chaty - komerční objekty - pozemky - pro bydlení, komerční výstavbu, zemědělská půda, lesy - garáže.

Realitní makléřka ve Znojmě. Zprostředkování prodeje, koupě nebo pronájmu domu, bytu, pozemku nebo komerčních prostor. Realitní a právní servis.

Realitní činnost. Prodej a koupě nemovitostí: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty.