Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Pronájem kancelářských prostor.

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zprostředkování obchodu a služeb Pronájem a půjčování věcí movitých Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Zprostředkování obchodu a služeb Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Hostinská činnost Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí. Nabídka přípravných prací pro stavby.

Energetický audit Investiční činnost ve stavebnictví Prodej-pozemky. Pronájem - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Pronájem nemovitostí pro podnikání TENTE s.r.o. -developerská činnost -montážní, balící a skladovací činnosti. Agentura práce.

Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Služby: - správa nemovitostí - inženýrská činnost, inženýring - developerská činnost.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje a pronájmů nemovitostí a pozemků. - zprostředkování prodeje a pronájmů nebytových prostor. veškerý právní servis spojený s realitní transakcí včetně advokátní úschovy.

Realitní činnost - byty - rodinné domy - rekreační objekty - pozemky Realitní činnost - komerční objekty.

Služby realitní kanceláře, výměny bytů. Znalecké posudky, právní služby.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Kompletní nabídka realitních služeb v rámci celé ČR. Zprostředkujeme prodej Vaší nemovitosti, zajistíme kvalitní právní a finanční servis. Vykupujeme nemovitosti, bezúročně vyplácíme dluhy a exekuce. Prodávajícím poskytujeme finanční zálohy předem.

Služby v oblasti realit, realitní kancelář.

SBD* NOVÝ ŽIVOT. Stavební bytové družstvo. Správa a údržba: -byty a domy.

Pronájem kanceláří, nebytových prostor.

Realitní činnost. Vydavatelství a nakladatelství.

Služby: - poskytování finančních prostředků a komplexní řešení dluhů, exekucí, omezenými vlastnickými právy k nemovitostem. Reality: - prodej, pronájem, výkup, výměna nemovitostí.