Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Společnost FMIB, s.r.o. se dlouhodobě zabývá poskytováním služeb facility managementu při správě nemovitostí, provozu, údržbě administrativních, ale i výrobních a nevýrobních objektů. Facility managment realizujeme převážně v Čechách a na Moravě ale také na území Slovenské republiky. Facility management - správa nemovitostí, - provoz ...

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Realitní činnost - realitní makléři - prodej nemovitostí.

Stavební bytové družstvo Ostrava. Obvodní bytová správa - Dubina, Hrabůvka, Zábřeh

Stavební bytové družstvo. Zajištění potřeb členů, organizování přípravy a provádění výstavby, provoz - bytové a nebytové objekty, zabezpečování plnění poskytovaných služeb spojených s užíváním bytů a nebytových prostor.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy - údržba zeleně

Realitní činnost: - pronájem bytů, nebytových prostor.

Reality - Finance Developerský projekt - Pod Selským lesem - rodinné domy v Sedlnicích

Poskytování prostor k pronájmu: - kancelářské prostory.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...