Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Pokud hledáte nový domov, kancelář, komerční prostor či pozemek v Olomouci, nechte se nadchnout nabídkou realitní kanceláře VojtaRealityDevelop s.r.o. Tato společnost se zabývá především prodej a pronájem bytů, domů, pozemků či developerských projektů. Nabízí vám profesionální a přátelskou úroveň jednání, finanční poradenství i právní servis. ...

Výroba a distribuce: - závodní stravování. Cateringové služby, gastroslužby. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádat večírky, rauty atd. Pronájem: - skladové a výrobní prostory.

Výroba: -drátěný program -kovovýroba -výrobky z drátů -ohýbání drátů -svařování drátů. Pronájem nebytových prostor.

Developerská činnost - rodinné a bytové domy Inženýrská činnost - právní servis, profesionální řízení, výkup pozemků Zhotovitelská činnost - odborné provedení staveb Realitní činnost

REAL SOKOLSKÁ s.r.o. se zaměřuje na pronájem bytů a garážového stání v Olomouci.

PACÁK REALITY s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a pronájem nemovitostí, zajištění financování a na odhady tržní ceny nemovitostí.

FIMAT Reality s.r.o. se zaměřuje na realitní činnost, prodej, pronájem a správu nemovitostí.

R1 Reality & Finance s.r.o. je realitní kancelář se zaměřením na bytové i nebytové prostory a zprostředkování hypoték a pojištění.

PROXIMA FINANCE s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti investic, financí, obchodu, realit, hypoték a mnoho dalšího.

P3 Olomouc Park s.r.o. provozuje logistický park a pronajímá skladovou plochu.

Realitní kancelář v Olomouc, která se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí - domů, bytů, komerčních a nebytových prostor. Realitní servis včetně právních a finančních služeb. Pomoc s koupí a prodejem nemovitostí pro zahraniční klientelu.

Realitní kancelář v Olomouc, která se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí - domů, bytů, komerčních a nebytových prostor. Realitní servis včetně právních a finančních služeb. Pomoc s koupí a prodejem nemovitostí pro zahraniční klientelu.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

DBholders Group s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí, bytů a domů.

OSTROV REALIT s.r.o. je realitní společnost v lokalitě Šumperk, Olomouc, Jeseník.

Jsem realitní makléř dlouhodobě působíci v realitách a za dobu praxe jsem získal mnoho zkušeností, díky kterým mohu svým klientům nabídnout profesionální a komplexní služby ve světě realit. Mým cílem je poskytnout Vám služby té nejvyšší kvality. Budu Vám nápomocen při prodeji bytu, domu nebo pozemku. Pomohu vám najít bydlení podle vašich ...

Služby: - pronájem nebytových prostor - pronájem kanceláří - pronájem konferenčního sálu.

Společnost AGEL Servis a.s. je poskytovatel služeb v oblasti správy budov a outsourcingu služeb AGEL Servis poskytuje, případně zastřešuje, služby v oblasti správy budov, logistiky a servisu zdravotní techniky společnostem v rámci skupiny AGEL.

Hanácké železárny a pérovny - Rings, a.s. provádí správu a pronájem nemovitostí (hal kroužkové pérovny) a zpracování účetní agendy.

Bytová výstavba Provozování čerpacích stanic Pronájem nemovitostí

Realitní kancelář. Kompletní služby v oblasti realit. Prodej z insolvenčního řízení. Zprostředkování - prodej, pronájem: - domy, byty - pozemky - chaty - komerční prostory - kanceláře.

Zprostředkovatelská činnost: - v oblasti nájmu, bydlení a realit.

-poradenská činnost /vyjma činností daňových, účetních, organizačních a ekonomických poradců/ -zprostředkovatelská činnost -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -nákup a prodej nemovitostí