Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Poskytuji komplexní realitní služby a poradenství. Poradím Vám jak připravit nemovitost na prodej. Kladu důraz na osobní přístup a férové jednání.

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Stavební firma. Realitní služby. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Realitní společnost. Realitní služby. Pronájem: - nemovitosti, byty, nebytové prostory. Služby: - správa a údržba nemovitostí. Stavební firma. Služby. -projekce, zpracování projektové dokumentace.

Developerská společnost. Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní společnost. Prodej, pronájem: - domy - byty - kancelářské prostory. Služby: - komplexní služby v oblasti výstavby, prodeje i managementu nemovitostí - realitní služby - odhady nemovitostí - zpracování projektové dokumentace - zajištění ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Realitní činnost.

Služby cestovního ruchu služby realitní kanceláře

Realitní služby: -včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí -specializace na Berounsko a Prahu Západ prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních objektů. -Správa bytových domů pro SVJ -Správa nájemních bytů.

Realitní činnost: -louky a pozemky -bytové prostory.

Pozemky Trubín u Berouna. LC Investice se specializují na přípravu a prodej pozemků s kompletně zajištěnou technickou infrastrukturou (kanalizace, elektřina, voda, plyn) na Berounsku a Praze Západ. Pozemky nabízí kvalitní a cenově dostupné bydlení v blízkosti přírody s dobrou občanskou vybaveností a dopravním spojením. Zajistí vyjednání úvěru.

Služby -zprostředkování prodeje, nákupu realit -účetnictví.

Realitní kancelář: -nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem, nájem: -nemovitosti rodinné domy, chaty, chalupy -pozemky -byty v osobním, družstevním vlastnictví -komerční objekty. Komplexní právní servis. Zajištění: -odhady, geometrické plány, úvěry, půjčky -vypracování daňových přiznání (daň z převodu nemovitostí). Finanční a majetkové ...

Realitní kancelář se specializuje na Berounsko a Prahu Západ již 17 let. Zajišťujeme prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků, kanceláří a skladů. Realitní služby včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí.

Nákup a prodej: -nemovitosti. Služby: -znalecké odhady, posudky -právní servis -možnost poskytnutí zálohy -konzultace s klienty zdarma -doprava zdarma.

Kompletní realitní služby, poradenství v oblasti hypotečních úvěrů, stavebního spoření, pojištění, kapitálových úložek v oblasti Prahy a Berounska.

Finanční poradenství Veškeré typy úvěrů Realitní kancelář

Prodej - půdní byty Inženýrská činnost Projekce - rodinné domy Výstavba - rodinné domy - komerční objekty

Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky Prodej a pronájem - komerční prostory

Likvidace - směsné i tříděné odpady - černé skládky Nákup a prodej - byty - domy - pozemky Nákup a prodej - komereční a nebytové prostory Správa - nemovitosti Zateplování - stavby Prodej - stavební materiál Demolice Stavba a rekonstrukce - průmyslové stavby Stavba a rekonstrukce - ...