Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní a bytová agentura. Realitní kancelář. Nákup, prodej, k oupě, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, kanceláře, nebytové prostory, chaty, zahrady, garáže, průmyslové objekty. -znalecké posudky.

Společnost nabízí komplexní správu nemovitostí, včetně zajištění pronájmu a prodeje bytových a nebytových jednotek, průmyslových zón, administrativních budov a parkovišť.

Obchodní činnost. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Sídlo: -Fryšták, Břetislava Bakaly 410.

Realitní kancelář. Oceňování: - nemovitosti - movitý majetek - podniky - pro bankovní potřeby. Správa: - IS MOISES - národní informační systém pro sledování obchodovaných cen nemovitostí.

Poradenství, služby: - v oblasti bydlení, poskytování klientského servisu - finanční poradenství ohledně půjček, úvěrů, hypoték, účelových půjček - realitní činnost (nákup a prodej pozemků, nemovitostí) - právní záruka - informační služby o městu.

Reality: -prodej bytů v bytových domech -rezidence kasárna.

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Služby: -činnosti v oblasti nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu -správa a údržba domovních, bytových a nebytových fondů -vedení a kontrola účetnictví. Poradenství: -podnikatelské -daňové, daně.

Realitní kancelář. Geodézie - komplexní geodetické práce. Tvorba: -geografické informační systémy.

Pronájem, správa: -byty, bytové prostory -částečně nebytové prostory.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti na adrese Zlín, Kvítková 4703 - nebytové prostory v centru Zlína: - prodejní plochy - kancelářské prostory od 15-30 metrů čtverečních.

Služby: -pronájem nebytových prostor Zlín-Prštné, Nábřeží 578 tel.:577213041.

Realitní činnost. Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti (byty, kanceláře, průmyslové objekty, atd.) -hypotéky, finanční služby v oblasti nemovitostí.

Stavební truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, dodávka a montáž včetně dopravy: -dřevěné příhradové vazníky: -spojené ocelovými styčníkovými deskami, do rozpětí 24 m -určené pro střešní konstrukce (zastřešení, střechy) objektů, budov, hal, prostor: -výrobních, skladovacích (sklady, skladů), prodejních, ...

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti - nebytové prostory.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti -byty, domy, pozemky, garáže.

Činnost: - pronájem vlastních nemovitostí