Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Realitní kancelář Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost

Nabízíme správu nemovitostí. Správa bytů pro společenství vlastníků, bytové družstvo a vlastníky domů. Technická údržba budov, ekonomická správa domu, poradenství.

Jsme společnost, která provádí správu nemovitostí a zajišťuje drobné stavební práce.

Nabídka služeb realitní kanceláře a správy nemovitostí. Analýzy odpadů - akreditovaná laboratoř - hnojiva - krmiva - komplexní odpady - paliva - rozbory chemické všech složek životního prostředí v průmyslové, urbanistické i krajinné sféře - ekologicky orientované řízení podniků - minimalizace vzniku ...

Správa a objekty Úklidové služby - zabezpečení provozu pokojských

Velkoobchod - gastro zařízení Údržba, správa - nemovitosti Velkoobchod - čistící prostředky Úklidové služby - pravidelné a speciální úklidy.

Realitní kancelář - prodej bytů do osobního vlastnictví

Společnost založena v roce 2002 zaměřená na oblast: - správa nemovitostí - komplexní správa administrativních budov.

Zajišťujeme administrativně-ekonomickou správu nemovitostí, správu nemovitostí pro SVJ a bytová družstva, developerské společnosti a vlastníky bytů..

Divize Facility management Čechy a Facility management Morava zajišťují zejména technickou správu objektů a integraci všech služeb facility managementu podle zákazníka.

Správa nemovitostí Židovské obce v Praze..

Provádíme pravidelný i jednorázový úklid nebytových a bytových prostor. Mytí oken, tepování, luxování, žehlení, voskování podlah tvrdým voskem, malování, lakování. Zajišťujeme drobnou údržbu, opravy a revize: elektroinstalace, vody a plynu

Pronájem - nebytové prostory průmyslový areál Správa a průmyslový areál

Společnost CTY Development s.r.o. v současné době spravuje bezmála 400.000 metrů čtverečních nemovitostí, z čehož většinu představují skladovací plochy a kanceláře, rozdělené do tří areálů: - Business Park Průmyslová 11 - Business Park U Továren 31 - Business Park Komořanská 63

Kompletní realitní servis, zprostředkování prodeje i koupě nemovitostí, facility management - starost o nemovitosti Máme více jak 20 let zkušeností v oblasti nemovitostí a financování obchodních transakcí. Rychlost a spolehlivost je naší výhodou.

Firma Pratos s.r.o. vznikla v roce 1999 pro potřeby zákazníků, především pro správu nemovitostí a s ohledem na zajištění všech potřeb při jejich provozu a údržbě a to převážně pro kancelářské a provozní budovy. Naše společnost zajišťuje veškerý servis spojený s chodem těchto objektů.

Realitní činnost, prodej: - rodinné domy. Správa nemovitostí. Projekční činnost. Development.

Smluvní správa vyhrazených technických zařízení. Provozování plynových kotelen.

Provádění a zabezpečení správy, údržby, opravy, rekonstrukce a modernizace bytových a nebytových objektů.

Správní bytové družstvo: - správa společných částí bytových objektů vč. zajišťování základních služeb s užíváním bytových jednotek a to jak pro vlastníky tak i pro nájemce.