Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Služby: -správa nemovitostí. -oceňování nemovitostí.

Služby: -dezinfekce, dezinsekce, deratizace. -vyklízení půd, sklepů. -výškové práce horolezeckou technikou. -instalace zábran proti holubům. -technická správa objektů.

Služby: - kompletní správa, údržba a obsluha kotelen a výměníků - výstavba, rekonstrukce a plynofikace kotelen a výměníků na klíč - topenářské práce, plynové etážové topení - instalatérské práce - plynové kotle WOLF, BUDERUS a ostatní - poradenská, technická a obchodní činnost v oblasti vytápění Správa a údržba ...

pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb spojených s pronájmem vydavatelské a nakladatelské činnosti specializovaný maloobchod velkoobchod reklamní činnost a marketing činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců zprostředkování služeb

Provozujeme a vlastníme oprávnění na tyto činnosti: - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - správa a údržba nemovitostí - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - provádění staveb jejich změn a odstraňování - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Činnost: - správa a pronájem nemovitostí

Nabízíme komplexní služy v oblasti facility managementu.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Zajištění správy komerčních nemovitostí.

Správa a opravy nemovitostí v Praze a okolí V rámci dlouholetých zkušeností garantujeme profesionální a kvalitní služby v níže uvedených profesích s prodlouženou záruční dobou 36 měsíců.

Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Poradenství v oboru obnovitelných zdrojů, facility management.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Projekční činnost Inženýrská činnost - jednání s úřady Stavební - technický dozor Správa budov - facility management

Služby: - správa nemovitostí (zejména bytové domy a administrativní budovy) - inženýrská činnost - provozování tepelných zdrojů - zpracování prohlášení vlastníka a zajištění převodu bytů do osobního vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí - správa a pronajímání volných bytů Působnost: převážně Praha a Karlovarský kraj. Ing. Radek ...

Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí. Provádíme údržbu a úklid budov. Nabízíme realitní služby.

Zabýváme se: - výstavbou moderních domů pro bytové i kancelářské účely - financováním nemovitostí - správy objektů - pojištění - investice. Finance: - divize financí působí v současnosti v pěti zemích. Přidaná hodnota se vytváří prostřednictvím finančních a dalších služeb na základě úzkých vztahů s obchodníky .

Správa nemovitostí: - od úklidu po účetnictví.

Realitní kancelář: - správa domů - realitní a zprostředkovatelské činnosti - pronájmy bytů a nebytových prostorů - prodej a koupě nemovitostí.