Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - finanční poradenství - projekční a inženýrská činnost ve stavebnictví - veřejné zakázky, dotace a granty.

Němčina, německý jazyk: - překlady, tlumočení i soudní.

Připojení k internetu. Výstavba sítí, průmyslová elektronika. Prodej, servis: - počítače - spotřební elektronika.

SHIND Productions Vydavatelství, koncerty, vstupenky.

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Ofsetová tiskárna - tisk knih, brožur, vizitek, katalogů... Tamponový tisk.

Reklamní agentura: - komplexní služby v oblasti reklamy.

Prodej, e-shop: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářská technika. Výroba, prodej a e-shop: - reklamní placky, buttony.

Firemní identity. Internetový marketing: - SEO optimalizace - analýzy účinosti internetových stránek Tvorba: - internetové obchody - webdesign.

Služby města: - informace o kulturních a sportovních akcích, o dopravních spojích, o ubytování a stravování....

Výroba: - svatební oznámení - novoroční přání - vizitky.

Služby: -fotograf -dětské, rodinné fotografie -book pro modelky -portrétní fotografie -life-style, fashion foto -svatební foto -produktová fotografie.

Značení textilu, výroba jmenovek, orientační systémy na zakázku.

Dámské a pánské kadeřnictví.

Poskytování software -prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programu na zakázku -technické poradenství v oblasti výpočetní techniky - HW, SW

masáže, bylinná sauna, shirodhara, terapie, cvičení

Stavební firma. Velkoplošná reklama. Pneuservis.

Poradenství pro firmy, služby v oblasti zakládání nových společností.

Komplexní zpracování celních agend a statistického hlášení Intrastat. Zajišťujeme komplexní služby v zastupování při celním řízení pro dovoz i vývoz zboží mimo Evropskou unii a vykazování vnitrounijního pohybu zboží v systému Intrastat. Vystavení celních a přepravních dokladů.

Odborník na textilní identifikaci a zaměřuje se především na prádelny a výrobce oděvů (pracovních, sportovních, společenských, reklamních). Specializace: Identifikace (značení) oděvů; firemní identita (emblémy, transfery, loga, motivy, PU štítky, textilní štítky, štítky se samolepící vrstvou, etikety, reflexní a fluorescentní materiály, ...

Kadeřnictví: -pánské -dětské.