Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej, montáž - kancelářská a výpočetní technika - správa a údržba serveru - zálohování dat.

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Služby - připojení k internetu - volání přes internet - příjem digitální satelitní televize - telekomunikační a hlasové služby - správa sítí Webhosting Prodej, servis - počítače

Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut

Virtuální sídlo pro firmy, organizace a živnostníky. Pronájem nemovitostí, virtuální kanceláře.

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Focení svateb, portréty lidí, miminek, dětí, těhotných žen.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Dotační poradenství Reklamní služby Marketingové služby

Výroba reklamy. Tiskoviny - vizitky, letáky, pozvánky, letáky, katalogy, plakáty Reklama - výlohy, poutače, světelná a 3D reklama, reklamní předměty, orientační systémy. Fota, loga, web.

Vydavatelství a nakladatelství fungující na principu Partnerského programu. Eshop, internetový obchod, prodej: - knihy - romány - kalendáře. Nákupem podporujete nemocné a postižené děti, jsme partnery nadace Dobrý anděl.

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a software pro státní správu a samosprávu, školy, rozpočtové a příspěvkové organizace, Gordic" -hardware, software -školení uživatelů (nejlépe přímo na pracovišti uživatele s jeho PC i programy) -instalace software, ekonomický SW -softwarová údržba PC -komplexní služby pro organizace bez ...

Vysokorychlostní připojení k internetu Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru Servis, prodej a modernizace - počítačové sítě.

Prodej výpočetní techniky. Reklamní a grafické studio. -tvorba webových stránek, redesign a úpravy již vytvořených stránek -SEO optimalizaci pro vyhledávače a pokročilou administraci k vlastní SEO-správě -grafické práce, reklamní činnost, zajištění velkoobjemového tisku -fotografování a filmování.

Realitní kanceláře. Znalecké posudky Právní servis Poradenství v oblasti realit. Prodej a pronájem - řadové rodinné domy - pozemky.

Specializace na dětskou a rodinnou fotografii, focení v těhotenství, fotografování novorozených miminek a dětí, rodin, portrétů a oblíbený boudoir. Svatební foto.

Fotograf. Děti, páry, portréty. Rodinné fotky, svatební foto, těhotenské foto.

Překladatelská a tlumočnická agentura. Jazykové kurzy.

Služby administrativní pracovnice. -přepisy dokumentů do elektronické podoby -přepisy diktovaných textů -tvorba prezentací -realizace a zpracování reklamních materiálů -zpracování, příprava, evidence dokladů pro účetnictví -evidence a zpracování faktur došlých -vystavování faktur, kontrola plateb a úhrad faktur, upozorňování na neuhrazené ...