Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Zprostředkovatelská činnost v oblasti právních, ekonomických, pojišťovacích a realitních služeb. Obchodní činnost s cennými papíry a diamanty.

Nákup, výkup, zpracování: - kovového odpadu, kovový odpad, kovošrotu, kovového šrotu.

Personální agentura. Pracovní agentura. Zprostředkování - nabídky práce, zaměstnání. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Realitní činnost. Služby realitního makléře. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - všechny typy nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy - komerční objekty.

Realitní činnost. Služby realitního makléře. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - všechny typy nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy - komerční objekty.

Výroba elektřiny. Služby: - technické zkoušky a analýzy.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

Provozování poradny se zaměřením na rozvoj lidské osobnosti.

ochrana osob a majetku, strážní služba se psy, vrátnice, kontrola léčebného režimu, výchova a výcvik psů, aktivizace na pracovišti.prodej krmení pro psy.

Tarify pro firmy Optimalizace hlasových služeb

Čištění koberců Zemní práce Přípravné práce pro stavby

- svatby - ozvučení + zajištění proramu - animátoři - zábavné dětské proramy - oslavy - večírky - plesy - diskotéky PRONÁJEM - přístřešky - pivní sety - barové stolky

Reklamní a umělecká agentura: -reklamní zastoupení -umělecká vystoupení -módní přehlídky -konferování pořadů -hudební festivaly.

Správa a údržba domů. Stavební firma. Zpracování odpadu.

Služby: -tlumočení a ověřené překlady, francouský a německý jazyk -služby cestovní agentury -průvodcovské služby.

Přepravní a spediční společnost: -mezinárodní a vnitrostátní doprava celovozových zásilek -malé vozové zásilky -vnitrostátní doprava kusových zásilek -mezinárodní doprava kusových zásilek -skladování a logistické služby -skladování v celních skladech -skladování v daňových skladech -celní služby.

Nabízíme ostrahu objektů, majetku a osob formou fyzické ostrahy i elektronických zabezpečovacích systémů napojených na PCO.

Regionální televize. Výroba, vysílání reklamních spotů.

Provádění oprav veřejného osvětlení, komunikací a čištění města.

Čištění: -jímky, septiky -kanalizační potrubí. Likvidace odpadu. Zkoušky těsnosti kanalizačního potrubí. Diagnostika kanalizační kamerou.

Nabídka skladovacích a logistických služeb.