Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Činnost: - zakázková výroba kvalitního stylového nábytku - opravy a obnova starého nábytku - návrhy interiérů

Služby: - webdesign - grafika - redakční systémy - internetový marketing

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - stavební projekce

Kompletní realizace webových stránek s vlastní administrací. Webhostingové služby, správa domén, tvorba loga, tvorba vizitek, fotografické služby, správa webů. Tvorba e-shopu, nafoocení produktů do e-shopu. Microsite - vizitka na internetu. SEO optimalizace pro vyhledávače.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Zastavujeme a vykupujeme zlato, stříbro, - mince i poškozené, šperky, zlomky a předměty z těchto kovů, domy, auta. Úroková sazba pouze 3%/týden. Prodáváme použité šperky za bezkonkurenční cenu. Výkup zlata a stříbra za nejvyšší cenu na Náchodsku

Jazyková škola, výuka: - angličtina - němčina - francouzština - ruština - italština - španělština - polština - čeština pro cizince. Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Masáže a aromaterapie - aromamasáže. Výroba a prodej šperků.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí, domy, byty, pozemky, komerční prostory.

Statická a projekční kancelář - projekční a inženýrská činnost - projektová dokumentace pro územní řízení - projektová dokumentace pro stavební povolení - statické posudky - architektonické studie.

Webcreate.cz, založen v roce 2012, přichází s novými nápady na trh internetových stránek. Poskytujeme služby v oblasti webhostingu, grafiky, tvorby a správy webových stránek.

TISK-výroba razítek Tisk: - veškerý tisk do formátu A2 - tisk do formátu A3, přítisk na obálky - výsek dekorativních tvarů Merkantil - laminování dokladů a dokumentů - šití brožur - kroužková vazba. Potisk: - reklamní a průmyslové předměty - krabice - obaly - etikety. Výroba: - razítka všech druhů a velikostí

Prodej a servis - výpočetní a kancelářská technika - notebooky - počítače. Správa počítačových síťí - instalace operačních systémů - aktualizace programů.

Služby - relaxační masáže - klasické masáže - Dornova metoda - Breussova masáž - Ayus Lomi masáž - baňkování.

Činnost - projekční práce v oblasti technického zabezpečení budov TZB - zpracování projektové dokumentace vzduchotechniky a vytápění. Dodávka, oprava, rekonstrukce - domovní kotelny - kompletní spalinové cesty - kanalizační přípojky - vzduchotechnika - rozvody kanalizace a vody. Provozovna (budova Obecního úřadu) Hořičky 4 552 05 ...

COMPANY SERVIS s.r.o. zaměstnává zdravotně postižené občany s cílem integrovat je do běžných pracovních procesů. Nabízíme: Úklidové služby kancelářských, výrobních, provozních a školních prostor. Služby v restauraci, závodní stravování, rozvoz jídel.

Ozvučení Fotografické služby Reklamní agentura Denní i noční ohňostroje Digitální tisk Kopírovací centrum Velkoplošný tisk - ofset DTP studio Webdesign studio Hudební agentura