Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Správa, údržba a opravy domů, bytových i nebytových objektů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby ...

Tiskárna, tisk: - letáky, tiskopisy, brožury - pohlednice, samolepky - svatební oznámení - ofsetový tisk.

Vývoj, tvorba: - webové aplikace - webové stránky.

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - notebooky, tablety. Copy Centrum: - černobílé, barevné kopírování.

Tiskárna, služby: - digitální tisk - velkoplošný tisk - plakáty, letáky, billboardy, vizitky - DTP studio.

Mona nehtové studio – Gelové nehty Naše studio se zabývá modeláží gelových nehtů. Nabízíme novou modeláž nehtů, opravy poškozených nehtů i odstranění nehtové modeláže. Provádíme také japonskou manikúru.

Služby - webdesign - správa a programování webů a e-shopů - SEO optimalizace.

Správa bytového fondu - prodej nemovitostí - revize tlakových nádob a parních kotlů - modernizace výtahů.

Kadeřnický a kosmetický salon. Prodlužování a zhušťování vlasů metodou keratin za tepla, proměny vizáže, bělení zubů, kosmetické služby.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Služby: - tvorba CRM systémů, CMS webových prezentací, sociálních aplikací

Zemní práce Vrchlabí, Hostinné, Trutnov a celé Krkonoše Zemní i výkopové práce s pomocí kráčejících bagrů. Díky našim kráčejícím bagrům zvládneme veškeré zemní práce v těžce dostupných terénech, v lese, okolo kolejí, na svahu i při čištění rybníků - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápěč V zimních měsících provádíme ve Vrchlabí a ...

Služby: - překlady - ekonomické, právní, prezentační, technické, - tlumočení - korektury - výuka jazyků - angličtina - kurzy pro firmy.

Služby: - čištění interiérů - čištění koberců a sedacích soupav - čištění interiérů automobilů.