Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty. Jazykové kurzy: - víkendové a letní kurzy - překlady a tlumočení - tábory s angličtinou pro děti - cambridgské zkoušky.

Export českých výrobků a zprostředkování exportu našim výrobcům do Ruské federace. Marketingové analýzy importu a exportu výrobků. Pomoc při zřízení zastoupení pro české firmy v Rusku. Organizace obchodních cest. Podpora při certifikaci výrobků. Import ruských výrobků do České republiky.

Nabízíme profesionální pravidelný úklid komerčních prostor, zdravotních zařízení, veřejných prostranství, výrobních hal apod. Specializujeme se na pravidelné úklidy po celé ČR. Individuální servis pro každého je samozřejmostí.

Realitní činnost: - komplexní správa a údržba bytového fondu - správa SVJ a BD - správa ostatních nemovitostí - provoz tepla - provoz domovních kotelen - vedení účetnictví Prodej, pronájem: - nemovitosti - bytů (byty) - domů (domy) - nebytové prostory - kanceláře - garáže.

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí (SVJ, BD, OC) Provoz tepla

Ostatní služby: - vytváření a propagace webů firem a produktů - vytváření malých eshopů - vytváření webů nemovitostí na prodej a k pronájmu

Bezpečnost, správa, servis, oprava: - počítačové sítě LAN/WAN - zálohování dat - optimalizace testovacího a vývojového prostředí.

Studio estetické kosmetiky. Kosmetický a masážní salón. Kryolipolýza. Kavitace. Lymfodrenážní masáže. Klasické regenerační masáže. Lifting, expresní face lifting-termage. Sídlo firmy: - Kateřinice 32, okr. Nový Jičín.

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Amenit Zabýváme se prodejem SW (včetně licencování Microsoft), dodávkou bezpečnostních a antivirových řešení. Vývojem software na zakázku, programováním webových aplikací, profesionální správou sítí (včetně dodávky výpočetní techniky). Službami - IT školení, rozesílání emailů, správa a tvorba www stránek. Antivirové Centrum - Internetový ...

Provozovatel telekomunikačních a poradenských služeb sítě ERI. Služby: -telekomunikace -internet -hlasové služby.

Soukromá bezpečnostní agentura SBA alarmy s.r.o. se sídlem v okrese Nový Jičín nabízí veškeré služby v oblasti bezpečnosti a ochrany osob a majetku. Zabýváme se nejen prodejem zabezpečovacích technologií, ale také odborným projektování technické ochrany a zajištěním fyzické ochrany všech typů objektů. Postaráme se o technické zabezpečení vašeho ...

Fotografické služby, fotoslužby. Zpracování: - fotografie digitální i klasické. Grafické zpracování: - fotoknihy, fotokalendáře, fotoobrazy.

Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - detoxikační a zeštíhlující ošetření těla - celotělové zpevňující ošetření.

Kožedělná výroba. Výroba, zakázková výroba, šití, prodej, e-shop: - kožená galanterie chráněná obchodní značkou WILD SKIN (WILDSKIN, WS) - zakázkové reklamní předměty - luxusní kožená pouzdra na mobilní telefony - kožené opasky, pásky - klíčenky - pánské aktovky z kůže - aktovky na notebooky - dámské kabelky - peněženky - kožené obaly ...

Výživové poradenství. Biorezonanční terapie. Ošetření pleti. Masáže. Ubytování. Péče o tělo zevnitř i z venčí. Relaxační pobyty. Zdraví životní styl.

Činnost: - provoz inzertního serveru Motoronline.cz

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - bytové, nebytové prostory - byty, rodinné domy, vily - chaty, chalupy - komerční objekty - pozemky - zpracování daňového přiznání k dani z převodu nemovitost - výkup nemovitostí - poskytnutí zálohy na kupní cenu - zpětný leasing nemovitostí - ...

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej, e-shop: - chemické světlo - svítící náramky - outdoorové svítící tyčinky. Čínské vázy.

Zpracování a úprava kovového odpadu - briketovací linka - zpracování ocelového, legovaného odpadu a barevných kovů. Provozovna Trojanovice 871 74401 Trojanovice tel. 732 536 874