Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Twisted Fox s.r.o. se zaměřuje na technologická řešení pro malé společnosti i velké korporace, testování webových stránek a na investiční činnost.

Kateřina Kubíčková provozuje nehtové studio a zaměřuje se na manikúru, pedikúru a kosmetiku.

Lenka Všetičková se zaměřuje na baňkování, různé druhy masáží a terapií.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Výroba a montáž nábytku a kompletní realizace interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Jana Prosová se zaměřuje na kosmetické služby, různé druhy masáží a manikúru a pedikúru.

Flexum Technology s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, databázových systémů a zakázkového softwaru.

PROXIMA FINANCE s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti investic, financí, obchodu, realit, hypoték a mnoho dalšího.

P3 Olomouc Park s.r.o. provozuje logistický park a pronajímá skladovou plochu.

Společnost REPNODE s.r.o. nabízí aplikaci pro plánování a řízení zakázek.

Komplexní služby v polygrafii - zabýváme se tiskem a reklamou. Personální agentura

Realitní kancelář v Olomouc, která se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí - domů, bytů, komerčních a nebytových prostor. Realitní servis včetně právních a finančních služeb. Pomoc s koupí a prodejem nemovitostí pro zahraniční klientelu.

Realitní kancelář v Olomouc, která se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí - domů, bytů, komerčních a nebytových prostor. Realitní servis včetně právních a finančních služeb. Pomoc s koupí a prodejem nemovitostí pro zahraniční klientelu.

Profesionální prádelna v Olomouci. Praní pro hotely, penziony, lázeňská zařízení, zdravotnická zařízení. Bělení a opravy prádla. Svoz a rozvoz prádla v Olomouci a okolí zdarma.

Výkup kovového odpadu: - výkup železa, výkup barevných kovů - recyklace šrotu - výkup papíru.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

Orbinet s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, e-shopů a SEO.

VMWeb s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, SEO a PPC kampaně.

Just IT Pro, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, mobilních aplikací a na propagaci na internetu.

Ing. Lubomír Dočkal se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, webhosting, software a marketing.

LITWORK s.r.o. se zaměřuje na kompletaci, balení a dodávání pásků proti komárům.

CREA Hydro&Energy, z.s. se zaměřuje na vodní hospodářství, obnovitelné zdroje energie a ekologické služby.

Návrhy interiérů - interierový design, zařizování soukromých i komerčních interiérů, poradenství při realizaci.

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Domov se zvláštním režimem. Zabýváme se výrobou a prodejem keramiky i bižuterie. Nabízíme také výrobky z pedigu, papíru a textilu. Provozujeme chráněnou dílnu, která vyrábí svíčky s plastickým dekorem.

Prodej a dodávka malých čistíren SoftWash, prádelen konceptu Speed Queen. Síť samoobslužných prádelen. V našich velkých pračkách si vyperete cokoliv, co se do Vaší domácí pračky nevejde. Přineste si přikrývky, deky nebo potahy na matrace. Prádelny: - Olomouc, Šmeralova 1122 - koleje G.Svobody - Olomouc, Šmeralova 1090/8 - koleje ...