Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překladatelská a tlumočnická činnost - tlumočnice, překladatelka z německého jazyka. Lektorka jazykových kurzů. Terapeutka Metody RUŠ. Seberozvoj.

Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Práce: - zednické, obkladačské, podlahářské, malířské. Realitní činnost.

Relaxační centrum. Služby: - solná jeskyně - finská sauna - relaxační masážní bazén, vířivka - vertikální turbosolárium - masérské - fyzioterapeutické masáže. Hospůdka Na hřišti. Pivnice.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

DELTA REAL - realitní kancelář, s.r.o. je rodinnou firmou s dvacepětiletou tradicí a zkušenostmi v realitní činnosti. Zprostředkování prodeje nemovitostí včetně vkladu do katastru nemovitostí, pomoci při získání úvěrů, geometrickém zaměření a dalších doprovodných služeb až po předání objektů a vyplacení kupní ceny, zprostředkování pronájmu ...

Překlady a tlumočení: - němčina - ruština - čeština - španělština.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Strojní vyšívání. Řezání a gravírování CO2 laserem. Výroba reklamních a dárkových předmětů Výroba a distribuce sportovních potřeb pro stolní hokej.

Fotoateliér. Fotografické služby. Prodej alb a rámů, fotodárky. Zpracování - amatérské foto. Přenos fotky na trička, hrnečky, polštářky, puzzle atd.

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

- Interim management/krizová řízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Projektová činnost ve výstavbě, architektonické studie, dokumentace staveb včetně vyřízení stavebního povolení a činnosti stavebního dozoru, prováděcí dokumentace.

Návrh a instalace software a jeho následná údržba.

Zastavárna - Bazar: - půjčky oproti zástavě - stálý výkup zlata a stříbra - šperky, zlomky, zubní zlato - prodej : mobilní telefony a příslušenství, SIM karty, herní konzole + hry, tablety, notebooky, LCD monitor, audio, video, TV, hudební nástroje, nářadí, zlaté šperky a jiné.

Služby: - rehabilitace - diagnostika a konzultace dle TČM (tradiční čínská medicína) - akupunktura - moxování - baňkování - masáže - fytoterapie - byliny - akupresura. Kosmetika - pedikúra - masáže Kateřina Šašková tel: 731723894.

Manikúra -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Vydavatelství: - pracovní sešity do matematiky pro 2. stupeň základních škol a víceletá gymnázia.