Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Bezpečnostní agentura. Služby: - ochrana majetku a ochrana osob formou mobilní fyzické ostrahy - tzv. Systém Mobilní Ostrahy, Beat Patrol, Beat Patrol Witt Camera Systém: - zejména pro stavební, energetické společnosti - úklidové služby pro nebytové prostory: - strojní mytí, zametání, vysávání - předkolaudačními úklidy ...

Bezpečnostní agentura. Služby: - fyzická ostraha majetku - ochrana osob - PCO - Pult Centrální Ochrany - monitoring objektů - montáže i revize EZS, EPS, CCTV - technicko-organizační činnost v oblasti požádní ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP - úklidové služby pro nebytové i bytové prostory - správa a ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Truhlářství, podlahářství

Fotografováníumělecké, produktové, interiérové a exteriérové fotografie. Polygrafické práce. Zajištění - grafické práce, knihařské práce. Vydavatelská činnost.

Prodej: -šperky, bižuterie -pánská, dámská móda. Služby: -šití na míru -vizážistika, stylistika.

Naše společnost se zaměřuje na zprostředkování obchodních aktivit mezi dodavateli a odběrateli v zemích EU a ve střední i západní Africe. Zabýváme se i přímým dovozem/vývozem zboží.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Internetový prodej kosmetiky LARENS. Kosmetika LARENS je exkluzivní značka kolagenové kosmetiky, která je vytvářena mezinárodním týmem vědců, kteří úzce spolupracují s vynikajícím polským lékařem a vědcem doc. MUDr. Andrzejem Frydrychowskim.

Reklamní agentura. Kompletní reklamní služby. Výroba: - tiskoviny - vizitky, letáky, brožury, plakáty, výroční zprávy, skripta.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické, kresličské práce. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení . Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling. Fotografické služby.

Jsme autozastavárna, zaměřující se na klienty v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Nabízíme půjčky proti zástavě dopravního prostředku a výkup dopravních prostředků. Cena, kterou Vám nabídneme za Váš vůz, přívěs, sadu kol apod., dosahuje 70-90% tržní hodnoty podle jejich stavu. Poskytujeme krátkodobé finanční půjčky na 1 týden až 1 rok proti ...

Služby: -manikúra -masáže a peeling rukou.

Firma Agrostav Svitavy, a. s. byla založena roku 1992 za účelem koupě zboží a jeho dalšího prodeje, pronájmu majetku, administrativní správy a služeb organizačně hospodářské povahy.

Montáž a poskytování: - vysokorychlostní internet - VoIP telefonie. Prodej, servis: - výpočetní a kancelářská technika značek Comfor, Prestigio a Acer. Návrh a realizace strukturované kabeláže (certifikace LYNX cabling system). Prodej, instalace: - satelitní technika UPC, SkyLink. Tvorba a správa webových prezentací.

Výroba, montáž, servis: -světelná reklama -nesvětelná -plastická písmena -malby na omítky -velkoplošná reklama -polep výloh -polep automobilů. Průmyslové zpracování deskových plastů: -řezání -ohýbání -leštění -gravírování. Tváření: -vakuové, včetně výroby forem. Výroba bazénů Bazénové lemy Příslušenství Solární ...

Provádím kosmetiku, mikromasáž očního okolí, čištění pleti, barvení obočí a řas, manikůru, permanentního prodlužování řas, modeláž nehtů, poradenství, aplikace kosmetiky Primaverra Andorrana, omezení celulitidy, depilace.

- Stavební bytové družstvo - Poskytování služeb správce bytového fondu.

Služby: - fotografické práce - reprografické práce - foto - průkazkové foto - zpracování veškerých barevných i černobílých fotografií - svatební, rodinné, reportážní i reklamní fotografie - poradenská služba

Služby: - prádelna - čistírna - sběrna prádla - půjčovna kostýmů

Fotografické práce Grafické návrhy - sazba - zlom Tvorba - www stránky - internetové aplikace