Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Nákladní autodoprava kontejnerovými vozy DAF a AVIA Výkup - železo - barevné kovy Prodej - uhlí, koks, brikety - štěrk, písek - propan butan Kontejnerová služba Likvidace odpadů Provozovna: Průmyslová 55, Zruč nad Sázavou

Služby - prodlužování řas - úprava obočí. LV studio - adresa: Lidická 301, Vlašim.

Úklidové služby - úklid domácností - generální úklid domácností - mytí oken - žehlení.

Masér, služby - masáže sportovní, rekondiční, relaxační. Provozovna: - adresa: Kubova 505/6, 186 00, Praha 8 - Karlín

Služby - SEO optimalizace, SEO analýza - PR články - copywriting - webdesign - PPC - překlad, kontrola a korektura textů v anglickém jazyce.

Polygrafická výroba: - tiskárna - grafické studio - knihařské práce - vázání diplomových prací - rámování obrazů.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Služby - velkoformátový tisk - digitální tisk - webdesign - reklamní předměty.

Předmětem naší činnosti je tvorba a vývoj informačního systému, podnikového softwaru, softwaru na míru, google apps, internetových aplikací pro správu dat a kontaktů, zřizujeme firemní chat, videokonference a další.

Práce: - zemní, výkopové (traktorbagr JCB) - přeprava, odvoz odpadních vod (kaly, odlučovače tuků, septiky).

Restaurace s denním provozem, letní terasa, dobře vybavený dětský koutek Hotelové ubytování: - 21 kompletně rekonstruovaných pokojů, kapacita 46 osob Ubytovna: - 21 pokojů před rekonstrukcí sloužících zejména k dlouhodobému ubytování pracujících Bowling - 2 dráhy Obchodní zóna v objektu. Pronájem: - volné obchodní prostory, sklady ...

Čistírna MM Kutná Hora Služby: - praní - žehlení - mandlování - mokré čištění - chemické čištění - odstraňování skvrn - čištění peří - impregnace - čištění kůží, kožešin a kožichů a další - pro hotely, nemocnice, ubytovací zařízení, ozbrojené složky, divadla.

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Služby: - masáže - erotické masáže - tantra masáže - společnice. Provozovna: Nádražní 21 Praha 5

Výroba: - audiovizuální díla - dokument - firemní prezentace - reklama - videoklip.

Fotografka. Objednávky po telefonické dohodě pouze v uvedených časech: Po - Pá: 8:00-12:00; 13:00-17:00 So: 8:00-11:00

Pohřební služba - převozy zesnulých NON - STOP - smuteční oznámení na počkání - vyřízení veškerých formalit s úmrtím - kopání hrobů - zajištění kněze, řečníka, hudby, vazeb i autobusu pro smuteční hosty

Výroba, prodej: - obalový materiál - LDPE fólie, odpadní pytle, sáčky - stretch fólie - bublinková fólie - pásky Recyklace plastů.

TREBIS Zabýváme se správou nemovitostí, realitní činností, úklidovými pracemi a možností zprostředkování stěhovacích služeb, účetnictví a dalšími.

Kadeřnické studio: -návrh a zhotovení dámských a pánských účesů -prodej: -značková kosmetika WELLA.