Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Personální agentura - zprostředkování nových zaměstnanců - cílené vyhledávání kandidátů

Dodávky, údržba, revize - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systém Dodávky, údržba, revize - elektrické požární systémy Připojení k internetu Servis a správa - počítačové sítě

Virtuální asistentka (sekretářka, asistentka na dálku) je službou, která zajistí především menším nebo středním firmám, živnostníkům, podnikatelům mít vlastní asistentku i když si fyzickou asistentku nemůžou z finančního hlediska dovolit.

Poskytuji služby v oblasti pronájmu pouťových atrakcí. Nabízím staročeskou atrakci Lochness, skákací hrad, autodrom, střelnici, dětské houpačky, autíčka a řetízkové kolotoče na různé společenské akce jako jsou dětské dny, firemní párty, poutě, jarmarky, slavnosti a koncerty.

Praní, žehleni, chemické čištění, mandlování, opravy a úpravy oděvů, čištění kůží, čištění koberců.

Autodoprava - Přeprava osob do 9osob - Úklid - správa nemovitostí

Manikůra, gelové a polygelové nehty, P-shine

Společnost Elidis s.r.o. z Odolena Vody se zabývá vývojem a uplatněním elektronických měřících a řídících průmyslových systémů s důrazem na výpočetní techniku. Další neméně důležitou činností je sféra magnetických materiálů a měření. Především se zabýváme prodejem magnetických materiálů, jako jsou magnety všech druhů a tvarů, pružné ...

Poradenské služby - pořádáme konference, odborná školení - nabízíme pro soukromé společnosti a podnikatele marketingové služby a obchod s územními samosprávami.

Služby, výroba: - velkoformátový tisk - samolepky - polepy automobilů.

Služby - koučování pro manažery - koučování pro osobní růst - kurzy a školení.

Služby - grafický design - webové prezentace - pořádáme firemní a sportovní akce - fotografie, video.

Služby - profesionální webhosting. Adresa provozovny: - Novákových 857/25, 180 00, Praha 8 - Libeň. E-kavy.cz, e-shop - káva - čaje - dárkové balení.

Fotografické práce - fotografování dětí, newborn, rodinné fotografie, ...

Služby: - překlady právních, účetních a daňových textů z němčiny do češtiny - tlumočení - výuka němčiny

Služby - prádelna - rychločistírna - praní prádla - chemické čištění oděvů - prádelenský servis.

Služby - high-end kreativní retuše a grafický design.

Služby - outsourcing výpočetní techniky - instalace nebo upgrade operačního systému se zálohou dat, instalace aplikací. Adresa provozovny: - PC HOSPITAL, náměstí Smiřických 20, Kostelec nad Černými lesy.

Služby - masáže - lymfodrenáž - baňkování - baňkování - medové zábaly - solárium.

Fotograf, fotografování - sportovní a reportážní fotografie.