Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -patenty -užitné a průmyslové vzory -ochranné známky -zlepšovací návrhy -označení původu -rešerše -licence -franšíza -porady a konzultace -konstrukce ve strojírenství, technologie -technická příprava výroby -výroba a zajištění výroby.

Služby: kadeřnické -narovnávání vlasů -svatební účesy -společenské účesy -práce výhradně s vlasovou kosmetikou Wella Prodej: -vlasová kosmetika WELLA.

Kosmetika: -klasické ošetření pleti kosmetikou SynCare, Bioline -mikromasáž očního okolí -epilace teplým voskem -líčení denní, večerní - barvení obočí a řas - úprava obočí -peercing-dermarollerová mezoterapie -IPL -trvalá depilace všech chloupků -rejuvenace, omlazení pleti -odstranění pigmentových skvrn a ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -rodinné domy, dům -byty -rekreace, chaty, chata, chalupa, chalupy -pozemky, pozemek -zahrada, garáže -komerční prostory.

Kadeřnictví. - kadeřnické služby - kosmetické služby

Služby: Kadeřnické -barvení vlasů -stříhání -prodlužování vlasů Vizážistické: -líčení svatební (kompletní příprava nevěsty na svatbu) -denní -večerní -fotomake-up Kosmetické -ošetření pleti -ultrazvukové čištění pleti -prodlužování řas -analýza pleti - KIN Analyser MAGNIFIER MACHINE -Prodej bižuterie -Dárkové balíčky ...

Výroba elektronek -elektronické součástky

Služby: -kosmetické -poradenství zdarma -kompletní péče o pleť -mikromasáže očního okolí -líčení-vizážistka -trvalá řas* (řasy), typologie. Prodej: -kosmetika ALCINA.

Služby: -masáže -indické masáže -klasická masáž zad a šíje -reflexní terapie -masáže lávovými kameny -lymfatická masáž.

Služby: - pánské, dámské, dětské kadeřnictví - vlasová kosmetika SUBRINA

Služby: -fotografická činnost -neformální -v ateliéru -v exteriéru -portrétní Prodej: -vizuální kontroly ocelových konstrukcí -Panohead SV360, panoramatická hlava.

Výroba puzzle obrázků zhotovených na zakázku z vlastních fotek. Potisk hrnků, triček, polštářků, půllitrů, podložek, kalendářů a dalšího dárkového zboží.

Služby: -server pro podporu systémů lékařského programu Dr.Fox-X. -poskytování software -poradenství v oblasti hardware a software.

Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Reality: -prodej, nákup, pronájem -nemovitosti, chaty -byty, domy, dům. Služby: -hypotéky -pojištění -finanční poradenství -developerská činnost.

Služby. Tlmočnické: -obchodní jednání, konference, prezentace výrobků -technická jednání, zaškolení pracovníků -doprovodné tlumočení při společenských akcích, průvodcovské činnosti -tlumočení po telefonu -možnost tlumočení z italštiny do angličtiny a naopak (nikoliv technická jednání). Překladatelské: -obchodní i osobní korespondence, ...

Úklidová firma. Práce: - pravidelné úklidy - mimořádné úklidy - běžný úklid domácností - úklid ve firemních prostorách – kancelářích, restauračních zařízeních apod. - úklid po malířích.

Činnost: - zastupování při celním řízení

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Služby: -parafínové zábaly -nehtová modeláž gelová acrylová -nehtová modeláž nohou -p-shine -zdobení, 3D, swarovski -nezávazné poradenství

Služby: -masáže -lymfodrenáže -reflexní terapie -ajarvédské masáže -lávové kameny -výživové poradenství -poradenství zdravého životního stylu.

Služby: -internetový portál firem, podniků a obchodů pro Třebíč a okolí, Třebíčsko, Náměšťsko, Hrotovicko, Moravskobudějovicko, Jemnicko a Jaroměřicko. -registrace na našem portále nezískáte jen řádek v seznamu kontaktů, dejte vědět také svým zákazníkům o svých akcích, nabídkách, slevách.