Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Provoz: - reklamní vzducholodě, vnitřní, venkovní - ukotvené heliové poutače Výroba: - poutače - reklamní cedule

Tvorba: - software Služby: - konzultační v oblasti ochrany dat

Výkup barevných kovů, železný šrot.

Zemědělství, zemědělská technika, poradenství - zemědělské služby - lisování biomasy do obřích hranatých balíků a svoz. - dovoz použité zemědělské techniky ze zahraničí, především z Velké Británie, Německa, Francie a USA.

Chemické čištění oděvů - praní prádla - žehlení - mandlování - vedení a zpracování účetnictví

Služby: - výuka anglického jazyka - překladatelské.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace - online marketing

Vývoj: - softwarových nástrojů na podporu servisních procesů ( produkty ALVAO jsou vyvíjeny v souladu se standardy společnosti Microsoft® ) - informační systémy pro řízení zdrojů a služeb, převážně v odděleních správy informačních a komunikačních technologií ICT.

Psí salon: - stříhání, úprava psů - trimování - stříhání drápků.

Vývoj, prodej: - software pro tvorbu rodokmenů - genealogický program.

Činnost: - potisk reklamních předmětů - pískování skla - přímý tisk na textil.

Výuka, kurzy: - němčina Služby: - překlady - tlumočení

- Masérské, rekondiční a regenerační služby - Hudební produkce - Osobní rozvoj a konzultace

Bc. Hana Vraspírová provozuje kadeřnický salón a zaměřuje se na dámské, pánské a dětské stříhání, barvení, melírování a společenské účesy.

Poradenství: -software -hardware. Externí poradce ICT firmy IPI s.r.o. Dealer účetního programu POHODA, DUNA, DOTYKAČKA Školení EXCEL pro účetní, podnikatele, managery

Vypracování znaleckých posudků - ocenění nemovitých věcí.- soudní znalec. Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur

Jiří Horký se zaměřuje na montáž alarmů, požárních a kamerových systémů a na střežení objektů.

Profesionální fotograf. Služby, focení: - svatební fotograf především v okolí Vysočiny a Brna - plesy - portréty, portrétní fotografie - fotografie z uměleckých vystoupení - promo fotky a portréty umělců - grafické návrhy k tisku i pro obrazovku.