Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - překlady, tlumočení - soudní tlumočení

Informační středisko pro rozvoj Moravských Kopanic, o.p.s. Služby: -informace o: -zajímavá místa v okolí -ubytování -stravování -kulturní akce -doprava v okrese. Poradenství, vzdělávání a osvěta v ekologickém zemědělství. Regionální rozvoj.

Poskytování služeb: -v oblasti reklamy -marketingu -podpory prodeje -velkoplošného tisku, pronájmu reklamních ploch, polepů vozidel a grafiky.

Nabízíme: -geologické práce -průzkumy a sanace, průzkumné, sanační -geologický průzkum -dekontaminační plochy, plocha -čištění kontaminované materiály a zeminy, kontaminovaná zemina -biodegradace kontaminovaných zemin, vod IN SITU -hodnocení nebezpečných odpadů, nebezpečné odpady -ekologické práce, ekologie, průzkum, ...

Služby: -kadeřnické (kadeřnictví).

Provozování sportovní činnosti: -kopaná. Služby: -reklamní činnost -pronájem reklamních ploch -zprostředkovatelská činnost -pronájem movitých věcí.

Zajištění: - výlep(vylepení): - plakáty (plakátů) v regionu města Uherské Hradiště.

Služby: -nakládání s odpady -ochrana ovzduší -nakládání s chemikáliemi -prevence havárií.

Služby: -reklamní a propagační: -samolepící písmo a grafka -malovaná reklama na fasádu -realizace veletržních expozic,stánků -grafické návrhy a firemní loga -zhotovení reklamy na všechny druhy podkladů -realizace nadrozměrných nápisů.

Služby: -masáže, masírování: -klasická, medová, čokoládová -Čínská terapie GUA-SHA -Dornova metoda -baňkování -reflexní terapie -lávové kameny -infrasauna.

Maloobchod, prodej, rozvoz: -počítačové sestavy -značkové počítače -nové i repasované tiskárny -tonery, inkoustové kazety. Opravy, pozáruční servis: -tiskárny, kopírky, monitory. Tvorba: -www stránky -firemní loga.

Služby: - fotografické.

Činnost: - fotografické služby - potisk dárkových předmětů - prodej fotoaparátů a příslušenství

Služby: -správa vlastních nemovitostí. Advokátní kancelář: -JUDr.Jana Šaárová tel.:572637320.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Služby: -čištění oděvů -chemická čistírna.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Služby: - vydavatelství, nakladatelství - reklamní činnost

Poradenství: -přenos technologií -obchodní: -orientace na oblast Francie a Belgie. Překlady, tlumočení: -francouzský jazyk: -technické obory -angličtina, ruština. Obchodní činost: -export, vývoz a import, dovoz: -potraviny.

Pronájem: -nebytové prostory. Poskytování: -služby.

Dodávka, poradenství: -programy na zpracování dat (software).

Činnost: -obchodní, zprostředkovatelská. Pronájem: -movitých věcí -nemivitostí včetně úklidu. ...