Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Zpracování železných kovů, neželezných kovů, papíru a ružných umělých hmot.

Realitní a finanční služby poskytované pod značkou- ARWING.

Holičství - barber shop. Pánské stříhání Dětské stříhání.

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Služby: - vývoj software na zakázku včetně informačních systémů, internetových aplikací

Prodej, e-shop, oprava, servis: - hardware, software - počítače, notebooky - monitory - příslušenství.

Činnost: - vývoj webových a mobilních aplikací na míru - podnikové informační systémy.

Kosmetický salon MN - ošetření pleti kosmetikou Biologique Recherche - masáž obličeje a krku včetně očního okolí - tvarování, barvení obočí - barvení, trvalá, prodlužování řas - depilace celého těla - prodej kosmetiky

Služby: -připojení bezdrátového Internetu, optický Internet -webdesign - tvorba www stránek -správa - počítačové sítě. Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika.

Autovrakoviště: -vystavení potvrzení o ekologické likvidaci autovraku. Prodej ND, náhradních dílů. Odtah autovraků. Výkup druhotných surovin: -železa a barevných kovů.

Společnost Jezírko Servis poskytuje konzultace, jak v dnešní době realizovat levné bydlení v přírodě. Současně nabízí kompletní realizace bydlení a celého okolí domu - zahrady, zahradní jezírka - koupací, okrasná, na chov ryb, bio bazény. Působí v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský kraj, Praha.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Projektová činnost ve výstavbě

Služby: - podpora, plánování, projektování, organizování, kontrolování a vedení podnikatelských činností v oborech stavebnictví a veřejných zakázek

Výkup a recyklace odpadů - stavební a demoliční odpady. Provozování mobilního zařízení k využívání odpadů – mobilní hrubodrtič RESTA HTH3 Dodavatel substrátů pro bioplynové stanice na bázi glycerinu. Provozování čerpací stanice Správa nemovitostí.

Podlahářské práce: - pokládka vinylových podlah, PVC - pokládka koberců.

Pohřebnictví Služby: -pohřební -bezobřadový pohřeb -ekonomický pohřeb.

Údržba komunikací, dopravního značení. Údržba veřejné zeleně. Instalace, údržba veřejného osvětlení. Správa dětských hřišť. Svoz komunálního odpadu, vývoz odpadkových košů Provoz sběrného dvora.

Průmyslová automatizace. Robotické aplikace. Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Návrhy, tisk: - reklamní plochy - cedule, rollupy, billboardy - letáky, plakáty - katalogy, firemní prospekty - pozvánky, oznámení, - inzerce - formuláře - samolepky - jídelní lístky - vizitky, etikety Služby: - webové bannery - grafika na web - laminování. Digitální tisk - do formátu (SRA3) 32x45 cm.

Kosmetické studio: -depilace voskem, cukrovou pastou -kosmetika -vizážistka -lymfomasáž obličeje. -depilace cukrovou pastou -prodloužení řas.

Společnost NIO s.r.o. je firmou, která dodává informační technologie IT do privátního i do veřejného sektoru. Našimi klíčovými oblastmi jsou zejména: Služby a řešení ( IT Řešení, IT Služby / Outsourcing, Diagnostika a monitoring IT, Dodávky Hardware a Software, Microsoft, HP, CISCO, IBM ) Vývoj a design ( Vývoj mobilních aplikací pro Smart ...