Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Dodávka, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - internetové připojení - služby v oblasti IT.

Vydavatelství, nakladatelství: - noviny Naše Valašsko (týdeník regionu Valašska) - vychází každé pondělí v nákladu 26 tisíc - distribuce(PNS* Vsetín, PNS* a.s. Zlín, Moravia Print). Inzerce: - uzávěrka plošné inzerce ve čtvrtek do 10 hodin - uzávěrka řádkové inzerce ve středu do 16 hodin - uzávěrka příspěvků ve středu do ...

Služby: - správa počítačových sítí - outsourcing ICT - odvirování PC - opravy hardware - zálohování dat - návrh, realizace datových sítí.

Kulturní agentura (TKA). Organizování: - kulturní akce, výstavy, divadla, besedy, koncerty, pořady pro školy. Nekuřácký bar a kavárna. Vydavatel: - čtrnáctideník Spektrum Rožnovska. Správce velkého sálu ve Společenském domě. Provozovatel: - kino Panorama.

Společnosti PROVIS s.r.o. poskytuje služby v oboru software a informačních systémů. Realizujeme systémy dílenského řízení výroby a jsme jedním z nejvýznamnějších partnerů společnosti Microsoft Česká republika pro oblast strojírenské výroby. Nabízíme systém řízení podniku Microsoft DynamicsTM NAV a systém pro operativní řízení výroby AHP ...

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku a osob - fyzická ostraha objektů - zabezpečení reklamních, sportovních i společenských akcí - vymáhání i správa pohledávek - doručování písemností, zásilek.

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Služby: - vývoj řídících programů - automatizace

Služby: - budování informačních systémů v oblasti životního prostředí - vývoj aplikace, geografické informační systémy

Služby: - zprostředkování dotací z fondů Evropské Unie - dotační poradenství

Prodej použitých i nových náhradních dílů na vozy značky Škoda. Autotuningové doplňky. Párty stany včetně příslušenství a servisu - půjčovna, pronájem, prodej.

Služby: - velkoplošný tisk - maloformátový tisk - tvorba webových stránek - řezaná grafika - potisk textilu - grafické práce

Sexshop, e-shop: - erotické pomůcky

Supermarket. Maloobchod, p rodej: - potraviny - maso, uzeniny - ovoce, zelenina - pečivo - nápoje - cukrovinky - drogerie, kosmetika - domácí potřeby - sklo, porcelán, keramika - kancelářské potřeby - elektronika - elektrospotřebiče - chovatelské potřeby - zahradkářské potřeby.

Autorizovaný architekt ČKA 02389. Studie a projekty staveb včetně inženýringu nebo realizace drobných staveb (stavební projekce). Urbanistické studie. Návrhy interiérů, inženýring, dodávka a realizace. Návrhy zahrad a zeleně, realizace zahrad a parkových úprav, dodávka a realizace umělého zavlažování, jezírek a vodních ploch.

Společnost eSVS.CZ s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti informační technologie. Dodáváme hardware, software, počítačové sítě a internet. V nabídce máme celou řadu služeb: - administrace sítí - outsourcing - servisní zázemí - EET - technická podpora.