Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Společnost MITKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej reklamních předmětů, party stanů, slunečníků, sedacích vaků a mnoho dalšího.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizace -portály a internetové aplikace -intranetové informační systémy -realizace internetových kampaní -optimalizace pro vyhledávače (SEO) -kreativní grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

MakesYouLocal s.r.o. se zaměřuje na online marketing a překlady.

ContentKing Czech Republic s.r.o. se zaměřuje na internetový marketing, SEO a monitorování.

Mgr. Lubomír Soldán se zaměřuje na grafický design, tvorbu videí, animací a na marketing a fotografování.

Prodej, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový obchod: - dárkové a reklamní sklenice. Pískování skla: -loga, logo -jména -věnování.

Společnost ReSit s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se již téměř 30 let zabývá veškerou činností v oblasti sítotiskové produkce, a to především výrobě samolepek. Současně se zabýváme také reklamní výrobou, kdy nabízíme např. výrobu polepů vozidel, reklam na budovy, reklamních tabulí, bannerů a kalendářů. Součástí našeho sortimentu je ...

Jsme kreativní studio zaměřujeme se na tvorbu prezentačních filmů, náborových kampaní, reklamní fotografie, zvukovou tvorbu a marketing

Martina Šindelová se zabývá online marketingem - tvorbou webových stránek, PPC reklamami a sociálními sítěmi.

Provozujeme: -vybraná tělovýchovná, sportovní, rekreační a ubytovací zařízení ve městě. -zimní stadion -fotbalová areál -turistická ubytovna -městské lázně -letní koupaliště -parkovací automaty.

Nabídka: - reklamní a fotografické služby - polep automobilů, cedulí a výloh. Tisk: - vizitky - novoročenky - etikety - samolepky - reklamní plachty - kalendáře - plakáty a bilboardy. Potisk triček a reklamních předmětů.

Reklamní kancelář. Tiskové služby: - časopisy, Venkovní reklama: - billboardy, bigboardy. Event agentura. Reklamní spotové kampaně. Výroba krátkých produktových pořadů.

Billa Clean s.r.o. se zaměřuje na stavební a zahradnické práce a poskytuje marketingové služby.

Společnost hi SEO, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu internetových prezentací, grafickou činnost a na SEO.

Ubytování: - ubytovna s celoročním ubytováním: - WC a sprcha na pokoji. Parkování. Nekuřácké prostory. Výroba, dodávka: - atypické desky na jídelní lístky - vývěsní štíty a reklamní poutače. Služby: - pískování skla. - renovace dřevěných dílů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahradní kovový nábytek -doplňky. Zpracování, výroba, ohýbání: -skleněné dekorace, skleněné obrazy, stylové desky, desek, deska-fusingu a ohýbání skla, sklo, skel. Fusingová pec 230 x 130 cm, do výšky 40 cm. Prodej skleněných dekorací. Léto 2007. Ubytování, chalupa: -27 lůžek-v 7 ...

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinství: - bowling centrum - squash a badminton - služby restaurace

Ubytování - 2 čtyřmístné apartmány - vlastní sociální zařízení - lyžárna - možnost parkování - zahradní gril Polygrafická výroba Prodej - barvy - laky Renovace - nábytek Písmomalířsví

Vedenie účtovníctva Administratívne služby Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Fuchsia s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek a na internetový marketing.

STARTUJEME WEBY, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, online marketing a s tím související poradenství a činnosti.

WONDER WEB spol. s r.o. realizují tvorbu webových stránek, hosting, marketingové kampaně a strategie.

Visueo.cz - reklamní agentura Praha nabízí svým klientům služby z oblasti grafického designu a webových stránek. Cílem je tvořit graficky a funkčně zajímavé návrhy a řešení, která 100 % splňují všechny technické parametry pro použitelnost v praxi. Svoji práci vykonáváme s maximálním nasazením a individuálním přístupem ke klientovi.