DTP studia nabízejí předtiskovou přípravu - prepress, včetně tvorby grafického návrhu, grafických úprav, překladů, korektur, přípravy podkladů pro tiskárnu a tisk či sazby textů. Práce s programy Adobe InDesign, Adobe FrameMaker nebo Quark Xpress.

Reklamní agentura a kartografické nakladatelství. Reklamní předměty pro firmy: -atlasy ČR, Evropa, Slovensko, krajská města a vybraná města -mapy skládané, nástěnné, velkoformátové -mapy a atlasy připravujeme ve firemních barvách zákazníka a s firemní prezentací. - GPS navigace ve firemním designu Reklama: - ve skládaných mapách, které ...

Reklamní agentura. Prodej - reklamní předměty Tisková produkce Grafické práce.

Galerie Foltýn. Fotografický ateliér. Služby: - fotografické služby: - fotografie z rallye a závodů - fotografie interiérů a exteriérů - figurální fotografie - reportážní fotografie - grafický design, DTP studio: - firemní logo, vizitky, dopisní papíry a razítko, tiskoviny.

Katalogy výrobků - návody k montáži výrobků - návody k použití a na údržbu Grafické návrhy - katalogy výrobků tvorba - návody k montáži výrobků - návody k použití a na údržbu

Tisk - vizitky - prospekty - letáky - katalogy Grafické návrhy - firemní loga Tvorba - www stránky, webdesign.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Kopírovací služby. Zabezpečení a sítě Grafické služby Tvorba www prezentací včetně e-shopů

Fotografické práce Tisk Grafické studio Tvorba - www stránky - internetové obchody - portály a aplikace na míru - logo, firemní styl Kresby a ilustrace.

Služby: - grafické a designové studio - tvorba webových aplikací.

Grafická úprava knih: - designové práce. Webdesign.

Reklamní služby Marketingové služby Digitální tisk Ofsetový tisk Grafické práce Promoakce

Reklamní činnost: - služby grafického studia, grafické a kresličské práce Marketing.

Reklamní agentura Výroba - reklamní materiály Grafické studio.

Nástěnné malby na zakázkuairbrush - dětské pokoje - fasády Grafický design Airbrush - kluby - helmy - motorky - auta - obrazy.

Grafické studio SEO optimalizace - webmarketing Tvorba - www stránky - e-shopy.

Výroba - fotoknihy - fotodárky Reklamní studio Centrudigitálního a ofsetového tisku Grafické studio Výroba- fotodárky.

Dodávka - dopravníkové tratě válečkové, řetězové, šnekové, pásové, kurtnové, destičkové, modulární, řemenové -paletizace -depaletizace dodávka - robotické paletizátory, depaletizátory a manipulátory robotů ABB - ocelové konstrukce. Konstrukční práce. Kresličské práce.

Fotografie průmyslové, produktové a reklamní Grafický design.

Grafické práce. SEO optimalizace pro vyhledavače. Webdesign tvorba, realizace a vývoj: - internetové projekty a aplikace.

Digitální tisk černobílý i barevný. Grafické studio. Přípravu vizitek, dopisních papírů, letáků, katalogů, brožur, kalendářů, bookletů na CD a DVD, posterů, bannerů, billboardů, malonákladových periodik, zpravodajů, časopisů, skript, učebnic nebo knih. Laminace: - knihařské zpracování vazby V1, V2.

Grafický design Internetové obchody - výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě.

Fotografické služby - tvorba typu vizitky, inzerce, letáky - webové stránky - katalogy - časopisy - obaly - fotografie těhotenství, miminka, rodiny, dospělé, akce - retuše - fotomontáže.

Nabízíme provedení a realizaci interiérů a exteriérů. Malby interiérů a exteriérů. Grafika reklam a prostoru.