DTP studia nabízejí předtiskovou přípravu - prepress, včetně tvorby grafického návrhu, grafických úprav, překladů, korektur, přípravy podkladů pro tiskárnu a tisk či sazby textů. Práce s programy Adobe InDesign, Adobe FrameMaker nebo Quark Xpress.

94 Minutes s.r.o. Vám jako reklamní agentura zařídí: Reklamní a dárkové předměty s potiskem i bez, zakázková výroba, grafika, tisk, DTP služby, signmaking, výroba obalů a razítek. Specializace na textil s potiskem, farmaceutické, auto-moto a luxusní reklamní předměty. Reklamní a dárkové předměty, grafika a tisk.

Společnost Forelive, s.r.o. je nositelem certifikátů jakosti IS0 9001:2000 a environmentálního managementu ISO 14001:2004. Zpracovává a poskytuje řešení ve čtyřech oblastech: -optické sítě na klíč -slaboproudé rozvody (EPS, EZS, CCTV, LAN) -marketing malým a středním firmám -grafický design firemního stylu a DTP studio -reklamní obrazovky ...

Architektonický atelier: -navrhování, návrhy: -výstavní expozice, výstavnictví -tradiční architektura: -budovy (obytné, veřejné)firemní, rodinné domky od novostaveb po rekonstrukce -interiéry obchodní, kancelářské, bytové -grafika (firemní loga, grafické manuály firem). Sídlo firmy: -Pekařská 12, 602 00 Brno.

Grafické návrhy a DTP služby, full servis tisku: -časopisy, knihy, vizitky, letáky, billboardy, řezaná reklama, brožury, katalogy, skládačky, reklamní předměty -tamponový tisk -sítotisk.

Grafické studio: - firemní tiskoviny - vizuální styl, značky - plakáty - webdesign.

WAMP reklama s.r.o. poskytuje tiskové, grafické a reklamní služby. Zajistí plnohodnotnou firemní propagaci. Vytváří: bilboardy, cedule, polepy aut a výloh, bannery, backlight, stojany apod.

GRAFICKÉ STUDIO Tvorba loga Corporate identity Grafické manuály Grafický design Firemní katalogy Obalový design Internetové portály Jazykové mutace Mobilní web Redakční systém 3D / VIDEO STUDIO Animace loga Reklamní video Firemní video Instruktážní video Vizualizace interiér / exteriér Produktová vizualizace SEO / E-MARKETING ...

PANOPRO profi, s.r.o. je společnost, která se specializuje na tvorbu profesionálních panoramatických prohlídek – 3D prezentací. Dokonalý vzhled našich 3D prezentací je výsledkem komplexního profesionálního přístupu, se kterým se setkáte po celou dobu spolupráce s naší společností.

EmBrand s.r.o. se zaměřuje na online marketing, kariérní weby, náborová videa, copywriting, grafické služby a na sociální sítě.

Činnost: - DTP služby - reklama - marketing

Služby - design a vývoj interaktivních zařízení - grafický design - webové stránky a návrhy aplikací.

Dual Studio s.r.o. je fotografické, webdesignové a grafické studio zaměřující se na fotografie, grafiku, tisk a tvorbu webových stránek.

Andrej Bielak vlastní grafické studio: -grafické práce včetně realizace -reklamní servis.

Crevety s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek a vizuální identity, na grafické návrhy tiskovin a jejich výrobu.

Tiskárna. Služby: -ofsetový tisk, samolepicí etikety, grafika, DTP -ofsetový tisk: -tisk letáků, prospektů, katalogů, kalendářů a dalších ofsetových tiskovin včetně knihařského zpracování na vlastních tiskových strojích -plnobarevný tisk až do formátu B1 -tvarové výseky, možnost strojního laku nabo lamince ...

Výstavy-výstavnictví: -výstavářské systémy -výhradní dovozce výstavních systémů německé firmy MERO -přenosné prezentační systémy. Realizace expozic (veletrhy, výstavy). Veletržní expozice (návrhy, projekty, realizace, vybavení). Doprovodné služby: -poradenství -objednávky technických služeb -doprava exponátů -aranžérské práce ...

Grafické práce Webdesign. Tvorba www stránek a internetových prezentací.

Reklamní agentura, grafické studio a internetové studio.

Kompletní reklamní servis: - grafické návrhy, firemní design a logotypy - webdesign, redakční systém WordPress Potisk: - PE tašky, Papírové tašky a balící lepící pásky BOPPA. Tisk - digitální tisk - ofsetový tisk - velkoplošný tisk do interiéru i exteriéru... samolepky, bannery, fotografie, auta, výlohy, cedule. Rámování Nielsen: ...

Typografické studio. Grafické práce. Digitální tisk. Reklamní servis. Studio a tiskárna.

Reklamní a dárkové předměty, dárkové sady, výroba dárkových sad. Firemní a propagační tiskoviny včetně grafických návrhů.