DTP studia nabízejí předtiskovou přípravu - prepress, včetně tvorby grafického návrhu, grafických úprav, překladů, korektur, přípravy podkladů pro tiskárnu a tisk či sazby textů. Práce s programy Adobe InDesign, Adobe FrameMaker nebo Quark Xpress.

Služby: - grafické práce - reklamní polepy vozů - řezaná reklama - 3D loga - reklamní bannery.

Kominictví, kominické práce - kontrola a čištění spalinových cest - vložkování komínů. Branický grafický ateliér - grafické práce - webdesign - tisk - firemní indentita, logo.

Činnost: - tisk - grafika - polygrafické služby

Kreativní agentura - grafický design - webdesign - velkoformátový tisk - online vzdělávání.

Služby: - tisk - grafické návrhy

Služby: - reklamní grafika.

Služby - pořádáme firemní, společenské, kulturní i sportovní události, speciální akce pro děti - grafický design - firemní oblečení.

Naše firma MP COPIER, která sídlí na Praze 7, nabízí kompletní reprografické práce. Poskytujeme služby od tisku, přes kopie až po vazbu diplomových prací. Další pobočku máme na Praze 6. V našich službách naleznete: Kopírování: - černobílé - barevné velkoplošné. Tisk: - černobílý, barevný, velkoplošný. Skenování: - skenování do ...

Naše firma Bon Art Media spol. s r.o. s provozovnou v Praze poskytuje profesionální servis v oblasti velkoplošného a digitálního tisku a reklamy. Zakázky realizujeme na vlastním strojovém parku nebo využíváme služby prověřených dodavatelů. Služby: - tisk velkoplošný, digitální, tiskové služby, laminace - grafické práce - reklama, ...

Služby - nakladatelství - tiskárna - zpracování tisku - grafické studio.

Reklamní služby - reklamní kampaně - zajištění firemních akcí a večírků - grafika, DTP tisk - výroba reklamních předmětů.

Služby: - grafika - tvorba webových stránek - loga

Služby - grafické služby, DTP studio - fotografie - produktové video, přímé přenosy - dabing - moderování - reportérské a moderátorské kurzy.

Služby: - grafické studio - tvorba webových stránek, e-shopů, redakčních systémů.

Služby: - grafický design - tvorba webových stránek

Služby: - produkce, PR - reklama - grafické studio

Grafické studio: - profesionální fotografický tisk, velkoformátové zvětšeniny - velkoplošný tisk - samolepky.

Služby: - tvorba webových stránek - grafika - SEO optimalizace - PR články

Provoz typografického studia. Zabezpečujeme komplexní předtiskovou přípravu pro tiskoviny.

Jmenuji se Jakub Ferjenčík, bydlím v Praze a jsem grafický designér na volné noze. Do mé specializace patří mj. tvorba log a corporate designu, grafické navrhování webových stránek a tvorba nejširšího spektra tiskovin od katalogů po vizitky. Více na mém webu www.graficky-designer.cz

Služby - programování - IT služby - grafika, design.

Služby: - tisková produkce - grafické návrhy - produkce POS materiálů.

Tiskárna: - grafické zpracování - tiskové zakázky.