Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Optimalizace stávajícího webu: - internetový marketing a propagace. Webové stránky.

Reklamní činnost. Marketingové služby. Produkční činnost. Velkoplošná projekce LED.

1WAY COMPANY s.r.o. je dynamická společnost, která pomáhá začínajícím nebo stagnujícím firmám získat koncové zákazníky formou přímého prodeje a telemarketingu. Klíčová slova: reklama, marketing, obchod, prodej, obchodní zástupce, konzultant obchodního oddělení, asistent propagačního oddělení, reklamní, marketingová společnost.

Reklamní činnost, marketing. Aranžérské práce. Pořádání - výstavy - veletrhy. Kopírovací práce. Polygrafická výroba. Knihařské práce. Vydavatelská činnost.

Reklamní agentura: - grafické návrhy - DTP a předtisková příprava - Public Relation - webové stránky - média nízkonákladová, tištěná, elektronická.

Agentura zajišťuje: - kompletní servis v oblasti marketingových komunikací - strategické plánování, event marketing, public relations, kreativní řešení, mediální plánování.

Reklamní, marketingová a komunikační agentura.

Reklamní agentura: - marketing, marketingová propagace firem a produktů.

Marketingová společnost THE WORLD rozvíjí již několik let aktivity, které vedou k hlubšímu poznání a pochopení vzdálených zemí a kultur. Ve světě sbíráme textový a obrazový materiál, který následně zpracováváme do mnoha veřejných projektů. Pořádání: - fotovýstavy, besedy a diashow, jevištní pořady, přednášky na školách, soutěže a ...

Reklamní agentura: - reklamní koncepce, strategie a její vizualizace přes média, public relations PR a direct mail až po veletržní prezentace a eventy. Služby v oblasti marketingu a komunikace.

SEO optimalizace pro internetové vyhledavače. Webové prezentace: - mobilní aplikace pro ANDROID - internetový obchod.

Personální agentura: - personálně psychologické poradenství - profesionální nábor a vyběr pracovníků - školení a výcvikové programy pro řídící pracovníky od mistrů po Top management - personální audit - analýza motivačního klimatu, opinion survey - motivační projekt firmy. Vzdělávací agentura: - školení a výcvikové programy pro ...

Poradenství v oblastech procesního řízení, organizačního řízení, strategie, marketingu a obchodu. Dotační poradenství a management. Definujeme problémy společnosti, navrhujeme konkrétní řešení, cíle a úkoly. Vytváříme systém měření dosahovaných výkonů, systém odměňování, zvyšování výkonu ve společnosti, řízení projektů, zpracování dotačních ...

Grafické návrhy: - vizitky - loga - logotypy - razítka - corporate identity. Internet marketing: - SEO optimalizace - konzultace. Tvorba: - konzultace - www stránky - webdesign.

Služby: -marketing a management zdravotních zařízení v ČR -provedení hloubkových auditu, -zpracování metodiky řízení -komplexní marketingovou strategii.

Reklamní agentura: -výstavnictví -propagace -videoprodukce. Videostudio. Stavba, sestavování: -výstavní expozice.

Poradenství: -ekonomické -organizační -marketingové. Konzultace. Obchodně-zprostředkovatelská činnost.

Reklamní a marketingové služby. Pojízdná reklama - reklamní automobil a vozík s billboardem, reklamní kolo, letecká reklama. Oblast především Jihomoravský kraj. Sídlo: Krakovská 395 664 52 Sokolnice

Instalace, prodej, oprava, servis, e-shop: -kancelářská a výpočetní technika. Stavíme informační systém podle Vás. Archivace dokumentů/DMS. Komplexní firemní outsourcing. Správa sítě.

Poskytujeme reklamní a marketingové služby od A do Z. Výroba a prodej reklamního zboží.

Marketingová a public relations agentura. Služby: -tvorba mediální, komunikační strategie.

Expertní, výzkumná, konzul­tační činnost v oblasti: - životního prostředí - geo­gra­fie, karto­gra­fie - sociologie - mar­ketingu. Služby: - posuzování vlivů záměru na životní prostředí (EIA – Enviromental Impact Assessment) - expertýzy pro hodnocení krajinného rázu - 3D modelace - GIS; Geomarketing (prostorové zobrazení databází ...

Web design, SEO optimalizace stránek.

Výstavnictví a expozice, veletržní prezentace. Architektonické studie a návrhy, bezplatné nabídkové projekty, výstavba a realizace expozic na klíč v tuzemsku i zahraničí: - skladebné stavebnicové systémy COMBI, OCTANORM, MONTI, ALUR, MAXIMA LIGHT, DOPPELFORM, koberce ALMA - atypické a patrové výstavní stánky - vizualizace - ...

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.