Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Stavba a návrhy: -veletržní expozice. Kompletně zabezpečíme veškeré služby související s účastí na veletrhu. Návrhy a realizace: -interiéry komerčních prostor, kanceláří, obchodů, rodinných domů, atd.. Vytváříme nábytek na míru potřeb našich klientů. Za naši práci jsme získali několik prestižních ocenění.

Služby: -webdesign, internetové obchody -vytvoření a správu PPC reklamy -tištěná reklama -marketing -SEO - optimalizace a poradenství ve světě internetového marketingu. Kancelář: - Kroměříž, Tovačovského 318/A.

Marketingové poradenství a realizace Webové prezentace Webové stránky e-shopy Webdesign - grafické návrhy Hosting SEO analýzy PPC kampaně Moderování společenských akcí. Fotografické služby Profesionální fotograf Produktová fotografie Reklamní fotografie Fotografování akcí Portréty pro firmy Ozvučení Zvuková produkce

Monitoring: - tisk - média - publicita značky - publicita výrobek.

Video, videostudio: -natáčení a střih videa -podpora pro internet -výroba, promo-DVD a reklamních spotů -digitalizace 8mm filmů, VHS, S-VHS, Hi8, 8... -převody videoformátů. Realizace: -výstavní a veletržní expozice: -3D vizualizace -zajištění hostesky -doprovodné akce. Návrhy, realizace interiérů.

Tvorba: -internetové stránky -elektronické obchody -informační systémy. Následně všechny navazující služby.

Konzultační, organizační a propagační služby ve všech oblastech průmyslu s důrazem na oblast farmacie.

Reklamní agentura: -komunikační, propagační a reklamní strategie -konzultační a poradenská činnost, zastupování v reklamě -tvorba strategie, koncept reklamní kampaně, včetně netradičních řešení -slogany -grafické práce a výtvarné návrhy -realizace na klíč -plánování a nákup médií -inzerce, řízená publicita -zajišťování ...

Služby: -reklamní činnost a marketing -grafické práce a kresličské práce -zajištění veletržních expozic vč. realizace -velkoplošná grafika -výstavnictví -billboardy -vlajky -plakáty -tisk solvent do 2500 mm, laminace do 1600 mm - studená i teplá -potisk textilních materiálů -řezaná a tištěná grafika na auta ...

Moderní ofsetová tiskárna: -plnobarevný tisk do formátu A2 -plakáty -časopisy vč. vazby -letáky -firemní tiskopisy -novoročenky -vizitky -katalogy -složky s klopami vč. výseku pro vizitky (rylování, laminování) -kalendáře -knihy vč. vazby V1-V8.

Poradenství, konzultace, přednášky v oblasti image osobnosti, služby: -vytvoření individuálního motta klienta -studio barevné typologie -profil: -politika, manažera, podnikatele, asistenta, sekretářky, dealera, pojišťovacího agenta -modeláž oděvů a návrh oblečení -prohlídka a korekce šatníku -nákup obleků a šití ...

Mediální a PR agentura. Public relations: -články v tisku a na internetu -firemní časopisy -internetové stránky (tvorba obsahu) -internetový marketing -monitoring, anylýzy, průzkumy -mix inzerce v médiích -školení, semináře, konference -kompletní organizace akcí pro Vaše klienty -marketing, lidské zdroje, strategie firmy.

Internetové i softwarové řešení. Služby: -wedesign a tvorba webových stránek -redakční systém (CMS) -internetový obchod (e-shop) -grafické práce (kompletní zpracování firemní identity a tiskovin, grafické návrhy www stránek a internetových aplikací apod.) -servis a správa webových stránek -internetový marketing a SEO ...

Komplexní servis pro české firmy ve spolupráci se zeměmi SNS*: -poradenství -konzultace -vyhledávání obchodních kontaktů a partnerů -průzkum trhu, veletrhu, výstavy -příprava obchodního jednání -ověření důvěryhodnosti, spolehlivosti zahraničního partnera -organizace prezentací českých firem -inzerce v zahraničním tisku ...

Poradenství pro významné farmaceutické firmy v ČR a SR: -marketingové firmám -personální -koučování a školení.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

Reklamní a produkční společnost: -komplexní reklama včetně PR* se specializací na rozhlasovou reklamu. -doprovodné programy v rámci veletrhů na brněnském výstavišti -organizace - tiskové konference, firemní prezentace, společenské akce. -kulturní a zábavné akce zaměřené na děti a mládež. Pobočka: Táborského nábřeží 790/3, 639 ...

Reklamní agentura, reklama: -kreativita -komunikační strategie -reklamní kampaně -corporate identity, style, design -polygrafická výroba -packaging -direct marketing -outdoor -podpora prodeje -mediální plánování -webdesign.

Marketingová společnost, poradenství: -výzkum, průzkum trhu -marketingový výzkum -strategický marketing -focus groups -výzkum spokojenosti klientů -výzkum konkurence -mystery -shopping -marketingová strategie -efektivní propagace.

Reklamní činnost: -marketing -sportovní akce -společenské akce -mediální kampaně -grafické studio. Provozování, provádění: -sport, sportovní akce.

Služby: -poradenství: -ekonomické -mezinárodní marketing -účetnictví -školení -kurzy -semináře (komunikace, motivace, vedení a řízení, práce týmů) -rozvoje osobnosti. Práce: -studené protektorování pneumatik na nákladní auta.

Provozovatel informačního serveru www.interier.com, www.slovinterier.sk a mezinárodního nábytkového portálu www.first-furniture.com Internetový magazín: www.zivotnistyl.cz (bydlení a životní styl). Internetová řešení, aplikace, návrh, zpracování, instalace: -internetové stránky pro firmy - více než 1000 referencí, zakázkový software ...

Komunikační agentura - výzkum a analýza trhu pro stávajícího klienta - fullservis v oblasti marketingu, reklamy a komunikací.